Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác aki tetszik és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikoka11 kérdése:

Van egy srác aki tetszik és nem tudom hogy memongyam vagy ne hogy tetszik-e?

Figyelt kérdés
Ö egy régikori barátom és akkor is tetszet és én is neki de még kicsik voltunk és megszakadt a kapcsolat, és nem rég ujra "egymásra találtunk" bejelölt fészen és tök sokat beszélünkés újra találkoztunk és megint tetszik és nem tom hogy mit csináljak de amikor elköszöntünk azt látam mintha meg akarna csokolni de nem biztos benne segítsetek léccccciiiiiiiii:S FONTOS!!!!
2012. ápr. 18. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Még olvasgasd a helyesírási szótárat kicsit.
2012. ápr. 18. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele fészen, és mikor megint személyesen találkoztok, akkor utalgass rá, hivd el ide-oda. Egy ilyen együttlét alkalmával mondd el. :) Sikert!
2012. ápr. 18. 18:52
 3/8 A kérdező kommentje:
De félek hogy kiröhög vagy töbet nem akar velem találkozni:S
2012. ápr. 18. 19:03
 4/8 anonim válasza:
vigyél neki szilvásbuktát, mert azt szereti!
2012. ápr. 18. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Jah beszélgess vele fészen és egy alkalommal hívd el valahova szórakozni, dumálni.. És igen kockázat mindig van! De ez benne van a pakliban.
2012. ápr. 18. 20:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Ugyanmár, mitől félsz, ha jóban vagytok. Ha ezért szembe röhög, nyugodtan adhatsz neki egy becsületeset a két szeme közé, hogy mire leesik, kimegy a ruhája a divatból :)
2012. ápr. 18. 22:21
 7/8 A kérdező kommentje:
És az nem gáz hogy magasarkuba nagyob vagyok mint ő?????
2012. ápr. 19. 12:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Az egyáltalán nem gáz. Ne legyetek már ilyen merevek.
2012. ápr. 21. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!