Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, aki tetszik, de mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van a suliba egy srác, aki nagyon tetszik nekem, sokszor dumálunk is, és nekem úgy tűnik, meg a barátnőimnek is, hogy keresi a társaságomat. Mindenféléről beszéltünk már, és sokat nevetünk. A barátnőimmel is nagyon jól el van, de félek tőle, hogy mi van , ha nem is én tetszem neki, hanem az egyik barátnőm, csak rajtam keresztül akart odajutni, vagy ilyesmi.. lehet, hogy hülyeséget mondok.. de ha mégis tetszek neki, akkor lassan 6 hónap ismeretség után, miért nem lép valamit?2012. ápr. 20. 16:59
1/19 anonim válasza:
azért mert nem sütöttél neki szilvásbuktát
2/19 A kérdező kommentje:
... Hahaha, nagyon vicces.. figyelj humorherold, ha ezért jársz fel ide, akkor gratulálok az agyadhoz..
2012. ápr. 20. 17:04
3/19 anonim válasza:
"de ha mégis tetszek neki, akkor lassan 6 hónap ismeretség után, miért nem lép valamit?"
Es ha megsem..?
4/19 A kérdező kommentje:
Ez az, nem tudom... Sokat beszélgetünk minden nap, jól elvagyunk.. Ha nem akarna semmit, akkor miért akarna sokszor velem lenni? Mondjuk igen, lehet csak havernak akar..
2012. ápr. 20. 17:09
5/19 anonim válasza:
Érdekes események. Nem értem az első kommentelőt, a szilvásbukta nem segíthet. 6 hónap után inkább már egy tál paprikás krumpli dukálna.
6/19 A kérdező kommentje:
Neked is köszi...-.- Neked meg tudod mi? Bármi, csak lekössön annyira, hogy ne érj rá ilyeneket írkálni...
2012. ápr. 20. 17:13
7/19 anonim válasza:
"Ez az, nem tudom..."
Ezt sajnos mi sem tudhatjuk, csak o. Ez van.
8/19 anonim válasza:
17:10 es vagy egy jó kis bélszín hmm vagy vadas
pl őzike vagy szarvas hmmmmm de finom hajrá kérdező egy ien finom kajának biztos örülne
10/19 A kérdező kommentje:
Basszus, menjetek el vacsizni, de ne itt tárgyaljátok ki, hogy melyik kaja milyen... Tudom, hogy nem tudhatjátok, de hátha valakinek valami tapasztalat , ilyesmi.. És nem, nem várok több ilyen kajás választ, ne magatokból induljatok ki..
2012. ápr. 20. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!