Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác, aki tetszik, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác, aki tetszik, de mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van a suliba egy srác, aki nagyon tetszik nekem, sokszor dumálunk is, és nekem úgy tűnik, meg a barátnőimnek is, hogy keresi a társaságomat. Mindenféléről beszéltünk már, és sokat nevetünk. A barátnőimmel is nagyon jól el van, de félek tőle, hogy mi van , ha nem is én tetszem neki, hanem az egyik barátnőm, csak rajtam keresztül akart odajutni, vagy ilyesmi.. lehet, hogy hülyeséget mondok.. de ha mégis tetszek neki, akkor lassan 6 hónap ismeretség után, miért nem lép valamit?

2012. ápr. 20. 16:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Olyan egyszerű. Ha 6 (!!) hónap után sem akart többet akkor nem akar. Pont. :/
2012. ápr. 20. 17:42
 12/19 A kérdező kommentje:
Miért, ti egy hét után már jártok a csajjal, vagy sráccal? O.o
2012. ápr. 20. 18:50
 13/19 anonim ***** válasza:
tényleg igaz,hogy nincs fiú lány barátság. gondolom te is elöszőr barátként tekintettél rá, aztán most beleszerettél, viszont eléggé benne vagy a friendzone-ban, úgyhogy most nem maradt más, mint a remény. ismerős. :(
2012. ápr. 20. 21:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Ismerős dolog, csak én a fiút lassan 3 éve ismerem és Decemberben kezdtünk el úgy viszonyulni egymáshoz. Úgyhogy már lassan 5 hónapja "flörtölünk" és már eléggé érthető jelek voltak. Például: elküldte nekem chaten meg máshol, hogy "szeretlek, gondolkozz, hogy értem" meg ilyenek és élőben is sokszor átölelt és mikor köszönésnél puszit adunk akkor mindig elpirul ő is és én is. És mindig egymás szemébe nézünk és vagy 10 percig mást sem csinálunk kaja közben pedig más-más asztalnál ülünk. De mondjuk nekem az egyik legjobb barátom (aki fiú)kiderítette, hogy szerelmes-e belém és, hogy járna-e velem és mindkettőre igent mondott. És holnap futunk össze a nagy bandával a Margitszigeten és akkor fogok lépni. Mert minek várjak, ha már tudom, hogy szeret és járna velem, csak ő nem biztos a dolgában? Mert, ha lehet, hogy most nem lépek jövő héten azt hallom, hogy ő jár XY-nal és ezt nem akarom. Úgyhogy én csak azt tudom tanácsolni, hogy önts tiszta vizet a pohárba. Ha szeret szeret, ha nem nem.Ennyire egyszerű a dolog, maximum pofára esel de ez jobb mintha még 1-2 évig azon rágod magad, hogy mi lett volna ha... És hidd, el a bizonytalanság sokkal rosszabb mint a pofára esés. Remélem ezzel segítettem. És szeretném tudni mi lett ebből, Pusza ^^
2012. ápr. 21. 19:50
 15/19 A kérdező kommentje:
Akkor sok szerencsét a sráchoz:D De ha ilyet mondott,akkor 100% hogy járni is fog veled. Már gondoltam rá, hogy odamegyek, és na akkor most igen, vagy nem, de ha nemet mond? Még az se lesz, mint eddig.. Köszi a választ, ha lesz valami írok:D
2012. ápr. 22. 16:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Nézd, nem két hét után járok a csajjal, de nem is várok 2 hónapnál többet. 6 azért elég meghatározó. Fél év..
2012. ápr. 23. 18:13
 17/19 A kérdező kommentje:
Félre ne érts, nem szemrehányásnak mondtam a két hetet. Tudom, hogy fél év az sok, de hátha, vagy nem tudom..
2012. ápr. 24. 22:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Oh nem akartam bántó lenni, bocsánat. Csak annyi, hogy fél év után nem nagyon valószínű. De persze bármi történhet..
2012. ápr. 26. 17:50
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem volt bántó, csak azt hittem, te annak vetted, bocsi:)
2012. ápr. 29. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!