Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bár jóképű, de igénytelen, magába forduló, csendes pasas visszautasít normál esetben egy ápolt, csinos, vidám nőt?
Úgy értem, hogy szingli, az biztos h jó pár éve de lehet h sose volt nője, vagyis valami 2 hónapos kapcsolatról hallottam de másról nem. Tudom h most azzal jön mindenki h beképzelt vagyok, de nem erről van szó elfogadom én ha nem kellek valakinek. De ő egy átlagos pasas első látásra, viszont ahogy az ember megismeri rájön hogy egy nagyon magába fordult ember, aki sehova nem megy kb csak dolgozni, van kb egy barátja és ennyi. Nem gazdag, sőt inkább szegény, és elég igénytelen, 3-4 napig ugyan abban a pólóban jár nyáron és megint mielőtt bárki az előítélettel jön, érezni hogy izzadt, szóval enyhén szólva büdös, nem használ se parfümöt se dezodort, a borotválkozás sem napi szintű nála, és már nem csak borostás az arca...jó van egy diplomája de nem egy zseni az emberke.
Én elég igényes vagyok, nem azt mondom h egy ruhát csak egyszer hordok de egy héten nem veszem fel kétszer ugyanazt, használok parfümöt és a reggeli tusolás alap. Nem vagyok agyonsminkelt, nem esek át a ló túloldalára, sőt smink nélkül is ki merek lépni az utcára. Nem vagyok plázacica, vagy partikirálynő, dolgozom, néha összefutunk a barátokkal, kávé, mozi ilyenek, tehát még akkora ellentét sincs köztünk. Mi a nyavaja baja van velem, ha amugy meg úgy látszik kedvel, vagy megjátsza magát? Mert mint nő nem kellek neki, de már 26 éves, más pasi örülne ő meg észre se vesz, konkrétan hallottam mikor mondta másoknak h nem érdeklem.
Az, hogy magába forduló, pont elég indok arra, hogy ne akarjon kapcsolatot senkitől. Az ilyenek kerülik a kötődés minden formáját... félelemből.
De tudod, ha valaha tudnának kötődni, akkor csakis olyanhoz, aki minden hibájuk ellenére tökéletesnek látja őket, és ezt naponta százszor el is mondja nekik.
Mert ez amolyan "szeress úgy is, ha rossz vagyok" védekezési mód... minél rosszabbnak mutatja magát, annál vágyik a szeretetre, és direkt a legrosszabb oldalát mutatja, mert neki csak olyan kell, aki mindenestül elfogadja... büdösen, igénytelenül, ápolatlanul. Olyan, aki észre sem veszi ezeket a hibákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!