Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha nő létemre szeretem a Marvel filmeket, a harcművészeteket és a kék színt?
Az gáz, ha férfi létemre szeretem a Barbie filmeket, a balettot és a rózsaszínt?
> Nem gáz.
Az gáz, ha nő létemre szeretem a Star Warsot és érdeklődöm egy kicsit a testépítés iránt?
Kérdésedre a válasz: nem!
Én is szeretem a Star Wars-t! :D Meg a gyűrűk urát...hasonlókat.
Ez van, ilyen vagyok. Csak olyan só nő olyan kifejezetten lányos, ami sokaknak bejön. Én csak önmagam akarok lenni.
5-ös
A Marvel filmek, képregény-feldolgozások, pl. Pókember, Superman, Thor, Amerika-kapitánya, Vasember..stb.
Pl. Marveles:
- Thor 1-2
- Bosszúállók 1-2
- Vasember 1-2-3
- Hulk, A hihetetlen Hulk
- Amerika kapitány 1-2
- Csodálatos pókember
Ezek nagyon király filmek :)
Ja és a nem a harcművészetes filmeket szeretem (nem csak azt), hanem csinálni is!
Eddig nem tudtam, hogy mik azok a Marvel-filmek, de ez alapján az ilyen akciófilmeket szeretem. A harcművészetek kicsit hidegen hagynak, de amúgy sportolok, focizom és kosarazom. A kék színt szeretem, meg a zöldet és a feketét.
A klasszikus női dolgok engem sem érdekelnek.
Nem gáz. :))
Akkor megnyugodtam :D
Igen, ju jitsu-ztam :) Nekem is bejön, aki az ilyenben otthon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!