Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hitegetik itt az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hitegetik itt az embereket azzal, hogy pozitívan kell hozzáállni, meg tenni érte és mindenkinek lehet párja, miközben lutri az egész?

Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 15:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A negatív embereket kerülik, magadnak teszel jót azzal, ha pozitívabban állsz az élethez. Nekem már több életterületen bejött.
2015. aug. 26. 19:54
 12/16 anonim ***** válasza:
7%
Mert könnyű okoskodni meg blablázni.. sajnos sokan vannak akik örökké egyedül lesznek mert nem kellenek ezeknek a mai pénzéhes és felszínes nőknek..
2015. aug. 26. 21:49
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem mintha a pasik jobbak lennének úgy általánosságban...
2015. aug. 26. 22:04
 14/16 anonim ***** válasza:

#12: "sajnos sokan vannak akik örökké egyedül lesznek mert nem kellenek ezeknek a mai pénzéhes és felszínes nőknek"

meg is érdemli aki egyedül marad élete végéig, nem a pénzéhes felszínes nőket kellene hajszolni...

22F

2015. aug. 27. 07:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Na, én a huszas éveimben megjártam a poklot munka területén, annyira, hogy a társkeresésre nem tudtam koncentrálni, de igyekeztem (ha kellett, erővel is) irányítani magamat, hogy pozitívan álljak hozzá, hogy ne ragadjak bele a keserűségbe a nehézségek miatt, nem volt mindig egyszerű, de bejött, ennek köszönhetően észre tudtam venni a jobb lehetőségeket, és most olyan munkám van, amit szeretek is, olyan kollégák között, akikkel szívesen dolgozom együtt (meg munkán kívül is szervezünk némelyekkel közös programokat), és ha nem is keresem degeszre magam, de nem minimálbérért, fenn tudom tartani magam. Szóval nagyon sokat számít a megfelelő hozzáállás. Ha én negatívan állok hozzá és nem kényszerítem magam a legrosszabb időszakomban, hogy másra koncentráljak, ne a rosszra, lehet, hogy most sem lenne munkám pár hétnél vagy hónapnál tovább...
2015. aug. 27. 09:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezt nevezik képmutatásnak. Meg hazudozásnak.

Ahogy írták, lutri az egész, olyan mint a kaparós sorsjegy. Veszel ötszázmilliárdot, ami nem nyert, kiadtál rá csomó pénzt, közben meg az egyetlen nyertes szelvényt már rég elvitte más.

7:47, ha ilyenek vannak, akkor nincs választási lehetőség. Vagy őket hajszolja az ember, vagy szingli marad.

2015. aug. 27. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!