Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túlaggódnám ezt az egész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlaggódnám ezt az egész ismerkedés témát?

Figyelt kérdés

Kicsivel kevesebb, mint egy hete kezdtem el ismerkedni egy sráccal a neten. Eddig minden nap beszélgettünk esténként több órákat. Nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk.

Elég személyes dolgokat is megosztott már velem és szinte a második beszélgetés óta azt hangoztatja, hogy mennyire aranyos és jófej vagyok, szeretne velem találkozni, jobban megismerni. (Képet még nem látott rólam)

Nagyon hajlok arra, hogy inkább személyesen kezdjünk el ismerkedni, mert nekem is nagyon szimpatikus.

Viszont attól tartok, hogy csak vigasztalódni akar!

Valamint nagyon rendes srácnak adja ki magát. Tényleg iszonyatosan türelmes, kedves, figyelmes...Ezzel nincs is semmi baj, csak nem szeretném, ha megjátszaná magát.

Szerintetek mennyire hihetek neki? Honnan tudjam, hogy nem-e minden lánnyal ilyen??

Nem szeretnám túlgondolni a dolgokat, de nem is szeretném elszalasztani az alkalmat a bizalmatlanságom miatt.

Mit kellene tennem? Jól jönne egy-két tipp. :)

2015. aug. 19. 20:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Te láttál már róla képet?

Nem igazán jellemző, hogy egy srác a Te fényképed látása nélkül írna személyes, és ilyen őszinte dolgokat.

Nem aggódod túl, de kérj róla képet, mielőtt személyes randira mennél vele.

2015. aug. 19. 21:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, én már láttam róla képet! Elküldte a Facebook profilját!
2015. aug. 19. 21:03
 3/11 Blade Bone ***** válasza:
Szerintem adj neki egy esélyt, abból semmi rossz nem történhet. :) Én is voltam hasonló szituban és sajnos túl sokáig húztam az időt, már bánom hogy nem léptem, pedig semmi kötelezettséggel nem járt volna egy tali.
2015. aug. 19. 21:03
 4/11 A kérdező kommentje:

Igen, én is ettől tartok, hogy elfogy a türelme. Igaz, azt mondta, hogy ráér, nem akar semmit sem erőltetni. Megérti, hogy én később nyílok meg.

Csak hát mi van, ha mindenkinek ezt mondja és aki előbb beadja a derekát, azzal fog továbbra is ismerkedni?

Tudom, hogy túl bizalmatlan vagyok és nem jó a hozzáállásom, de egyszerűen olyan hihetetlen, hogy végre egy normális emberrel hozott össze a sors. (ráadásul a neten)

2015. aug. 19. 21:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha egyszerre több emberrel is ismerkedik és azzal folytatja aki előbb beadja a derekát, akkor annyit is ért az egész, nem maradtál le semmiről.
2015. aug. 19. 21:14
 6/11 Blade Bone ***** válasza:
Figyelj, ha belül megfogalmazódott benned, hogy bele kéne vágni, akkor ne kételkedj mert nem fogsz hibázni. :) Mindenki szokott beszélgetni sok emberrel, és én mondom, abba semmi rossz nincs, ha másokkal is kedvesen beszél, mert ez csak igazolást ad arról, hogy normális. Bízz magadban, ha ő is normálisnak tart téged és ilyen jól megértitek egymást már most, akkor esélye sem lesz másnak. Mindenkire rá mosolyoghat a szerencse. :)
2015. aug. 19. 21:17
 7/11 Mumusan ***** válasza:
Ideje személyesen is folytatni az ismerkedést, különben Sosem tudod meg hogy olyan-e mint amilyennek megismerted.
2015. aug. 19. 21:19
 8/11 A kérdező kommentje:

Igazatok van!

Köszönöm a tanácsokat. Sokat segítettetek! :)

2015. aug. 19. 21:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Amíg nem találkoztok személyesen, addig nem fog kiderülni, hogy valósak-e a benyomásaitok egymásról, hiszen ilyenkor még mindenki azt lát bele a másikba, amit akar.

Én jártam úgy, hogy neten nagyon szimpatikus volt valaki, teljesen egymásra kattantunk, aztán több heti levelezés után élőben egyszerűen taszított... nem külsőre, mert még vonzódtam is volna hozzá, egyszerűen a hangja, a gesztusai, az összbenyomás volt rám olyan hatással, hogy szinte viszolyogtam tőle. Sajnáltam, mert amúgy tényleg örültem, hogy találtam egy rendes, helyes pasit, de nem tudtam erőltetni...

(Utólag nem bánom, mert időközben rátaláltam életem szerelmére, akivel viszont tényleg minden stimmel. :) )

2015. aug. 19. 22:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Amikor egy fiú azt írja hogy szimpatikus vagy neki nem feltétlen kell elhinni, ha élőben ugyanezt állítja akkor már lehet benne valami igazság amit írt.
2015. aug. 19. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!