Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túlaggódnám ezt az egész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlaggódnám ezt az egész ismerkedés témát?

Figyelt kérdés

Kicsivel kevesebb, mint egy hete kezdtem el ismerkedni egy sráccal a neten. Eddig minden nap beszélgettünk esténként több órákat. Nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk.

Elég személyes dolgokat is megosztott már velem és szinte a második beszélgetés óta azt hangoztatja, hogy mennyire aranyos és jófej vagyok, szeretne velem találkozni, jobban megismerni. (Képet még nem látott rólam)

Nagyon hajlok arra, hogy inkább személyesen kezdjünk el ismerkedni, mert nekem is nagyon szimpatikus.

Viszont attól tartok, hogy csak vigasztalódni akar!

Valamint nagyon rendes srácnak adja ki magát. Tényleg iszonyatosan türelmes, kedves, figyelmes...Ezzel nincs is semmi baj, csak nem szeretném, ha megjátszaná magát.

Szerintetek mennyire hihetek neki? Honnan tudjam, hogy nem-e minden lánnyal ilyen??

Nem szeretnám túlgondolni a dolgokat, de nem is szeretném elszalasztani az alkalmat a bizalmatlanságom miatt.

Mit kellene tennem? Jól jönne egy-két tipp. :)

2015. aug. 19. 20:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sose biztassátok avval, hogy semmi rossz nem történhet.

Én már kétszer csaptam be magam olyan szinten.

A netes társkeresés iszonyatos nagy csapdákat rejt.

Az egyik srácnál tudtam, hogy defektes, mert elmondott mindent. Már azért is oda voltam, hogy elmondta, de erre jött, hogy a vesémbe látott. BAMMM hatalmas pofára esés.3 lányt dugott felváltva, a köztük lévő szünetben pedig azt hangoztatta, hogy el fog venni feleségül.

A másik maga volt a tökély. Helyes, egy köpésre lakott. Népszerű, érdekes hobbik. Próbáltam nem belehabarodni az első pofára esésem után. De az első találkozónk előtt már elterveztem a végkimenetelt. Itt is csak 2 probléma volt. Skypeon beszéltünk, naponta küldött magáról képeket.. De élőben.. sokkolt a látvány. egy másik ember.. Ráadásul képes volt úgy bedrogoznia magát -randi közben-, hogy rosszul lett, és meg kellett hála a jó égnek szakítani az egészet. :D

Szóval azóta inkább örökbe fogadtam egy kiscicát.

2015. aug. 23. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!