Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalódás az egész életem?
Milyen végzettséged van? Milyen munkahelyeken voltál?
Sajnos sok embernek van hasonló problémája, a családja nem szereti, és a párkeresés is nehezen indul el. Ne keseredj el, lesz jobb is! :)
Miért mondják hogy önző vagy? Szerinted is az vagy?
Én szívesen megismernélek.
24f
Persze, adjuk lejjebb mindig, idomuljunk, kössünk kompromisszumokat, nekünk csak ez jár... Ha elkezdünk így gondolkodni, akkor tényleg annyit is érünk.
Ez mondjuk az élet bármely területén igaz. Én azt mondom, hogy fel kell ismerni a hibáinkat és javítani rajta, fejlődni.
De párkapcsolat terén meg én is azt mondom, hogy nem egy degenerált álomképet kell keresni, amit a Hollywoodi filmek nyomatnak nekünk. Az a baj a média megmérgez minket ezzel a sok hülyeséggel, tökéletes alak, Úgy kell kinéznünk mint egy félistennek, meg még legyünk viccesek, intelligensek, talpraesettek az élet bármely területén... De a valóság nem ilyen, nem egy szépen megrendezett és összevágott másfél óra az élet. :D
Szóval egyesek tényleg nézzenek magukba, és főleg nézzenek szét a világban, nyissák ki végre a szemüket, mert az élet nem egy film, nem a facebook, nem csupa méz és máz, senki se tökéletes, nem is leszünk azok soha se, maximum csak törekedhetünk rá.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!