Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csalódás az egész életem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalódás az egész életem?

Figyelt kérdés
Az ilyen hülye válaszokból nem kérek akik azt írják hogy adjam lejjebb az igényeimet. Amúgy eddig átlagos kinézetű fiúkkal randiztam, szóval nem volt helyes egyik sem. A családom sem szeretett soha, mindig azt mondják rám hogy önző vagyok. Barátaim sem voltak soha mindig egyedül ültem az iskolában is. Fiúkkal pedig randiztam egy párszor, történt köztünk csók és ennyi. Munkahelyeim is csak olyan pár hónapig tartottak. Szóval az életem egyik részén sem vagyok sikeres. Csendes, visszahúzódó, unalmas vagyok. Olyan szöveggel is dobtak már hogy én túl jó vagyok hozzá. 23/l
2015. aug. 22. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbálj változni járj el szórakozni ..Gondold végig hol szeretnél dolgozni és próbáld meg valósítani és akkor szívesen fogod azt a munkát végezni és akkor lehet nem küldenek majd el..:) Próbálj nyitni az emberek felé .. Ha nem megy a személyes kontakt elsőnek netten ismerkedj emberekkel ..:) Ez meg pasiktól nőktől sablon szöveg h azért doblak mert túl jól vagy az emberek 80% dobták már ilyen szöveggel szerintem
2015. aug. 22. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne vedd sértésnek, de akkor veled van a baj és nem a világgal. Te rendelkezel a saját életed felett és nem más, ha nem teszel érte akkor nem fog javulni.
2015. aug. 22. 20:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Milyen végzettséged van? Milyen munkahelyeken voltál?

Sajnos sok embernek van hasonló problémája, a családja nem szereti, és a párkeresés is nehezen indul el. Ne keseredj el, lesz jobb is! :)

2015. aug. 22. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Miért mondják hogy önző vagy? Szerinted is az vagy?

Én szívesen megismernélek.

24f

2015. aug. 22. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ilyen rossz vagy.
2015. aug. 23. 11:03
 6/7 anonim ***** válasza:
"Az ilyen hülye válaszokból nem kérek akik azt írják hogy adjam lejjebb az igényeimet." - gratulálok, már kapásból az elején leszögezed, hogy egyáltalán nem akarsz változni, ergo szerinted semmi gond nincs veled. Pont olyan vagy, mint a nagyfaterom, aki úgy akart kigyógyulni a tüdőrákból, hogy már az elején megmondta "olyan gyógymódról hallani se akarok, ami megtiltja, hogy dohányozzak", ezzel pedig szépen halálra ítélte magát, majd 7 hónapra rá meghalt. Te is úgy akarsz "meggyógyulni", hogy nem akarsz változtatni magadon, mert az a kép él abban a tompa agyadban, hogy veled minden oké, veled semmi baj, a környezet a hibás, nekik kell változniuk. A családodnak igazat kell adnom, valóban önző vagy, mert te nem akarsz semmit se feláldozni a változásért, viszont azt elvárod, hogy mások tegyék meg ezt érted.
2015. aug. 23. 11:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Persze, adjuk lejjebb mindig, idomuljunk, kössünk kompromisszumokat, nekünk csak ez jár... Ha elkezdünk így gondolkodni, akkor tényleg annyit is érünk.

Ez mondjuk az élet bármely területén igaz. Én azt mondom, hogy fel kell ismerni a hibáinkat és javítani rajta, fejlődni.

De párkapcsolat terén meg én is azt mondom, hogy nem egy degenerált álomképet kell keresni, amit a Hollywoodi filmek nyomatnak nekünk. Az a baj a média megmérgez minket ezzel a sok hülyeséggel, tökéletes alak, Úgy kell kinéznünk mint egy félistennek, meg még legyünk viccesek, intelligensek, talpraesettek az élet bármely területén... De a valóság nem ilyen, nem egy szépen megrendezett és összevágott másfél óra az élet. :D

Szóval egyesek tényleg nézzenek magukba, és főleg nézzenek szét a világban, nyissák ki végre a szemüket, mert az élet nem egy film, nem a facebook, nem csupa méz és máz, senki se tökéletes, nem is leszünk azok soha se, maximum csak törekedhetünk rá.

24f

2015. aug. 23. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!