Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki akit csalódás ért? Aki egész nap csak sír mint én?
Figyelt kérdés
:(2014. szept. 17. 20:26
2/11 anonim válasza:
Igen... milyen csalódás? Hány éves vagy?
3/11 anonim válasza:
egész nap nem, de elég sokat sírok és nagyon fáj.
4/11 anonim válasza:
Én is megjártam már a poklot, azt hittem itt a vége, kész, ennyi, feladom.... de ahogy telt az idő, egyre könnyebb és jobb lett, végül már minden ok volt. :) Csak idő kérdése minden... és tudd: "..mindig van holnap.."
5/11 anonim válasza:
Sokat csalódtam már az emberekben, hazudnak, hülyítenek, nem adnak esélyt semmire, közben meg panaszkodnak, hogy senki rájuk se néz. Nem sírok, férfiként nem "illik", de rosszul esik az a sok minden, ami bántja a lelkem, mert állítólag még nekem is van olyanom.
6/11 anonim válasza:
Senkinek sem mutatom ki hogy meg vagyok törve.
Elszoktam bujni,mikor rámjön a sirás...
7/11 anonim válasza:
*Van itt valaki akit csalódás ért?
Van.
8/11 anonim válasza:
most bogtem szet magam .... kivagyok idegileg .... :/
9/11 anonim válasza:
Ésténként szoktam sírni mikor nemlát senki.
Már jópár hónapja...
L
10/11 anonim válasza:
Micsoda felesleges dolognak tartom ezt a siránkozást, meg sírást. Teljes időpocsékolás, és az érzelmi kiegyensúlyozottságnak sem tesz jót. Ne sírjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!