Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket is irritál, amikor egy fiú/férfi egy lány/nő miatt szerzett csalódása után az egész női nemet gyűlöli?
És ott panaszkodik nektek, hogy minden nő/lány r-banc!
Mert engem nagyon idegesít...
Te hülye én már ffi-ként is unom.:D
Kivéve az olyanoknák, akik személyesen a barátaim, és tudom, hogy minden okuk megvan rá.
Idegesít. Pontosan tudom, hogy ezt csak azért mondják, mert kényelmesebb az összes nőt egy kalap alá venni és szidni, mint újra felkelni és tenni valamit. Ha ugyanis megkérdezed, hogy az anyukájukat/nővérüket is annak tartják-e, rögtön jön a magyarázkodás.
Más kérdés, hogy az ilyen emberrel inkább szóba se állok. Nincs végtelen időm, ami pedig van, azt inkább arra fordítom, akivel van esély értelmes kommunikációra.
Nem csak a lányokat irritálja.
boldog kapcsolatban élek, és van nem egy fiú haverom aki azért fúj a nőkre, mert csalódtak, meg átverték őket. Engem is, de továbbléptem, és én boldog vagyok. Ők meg savanyúak. De ez fordítva is igaz. Sok lány fúj a fiúkra korábbi csalódások miatt. De ettől nem minden lány utálkozik.
Itt is azt tudom mondani, hogy ilyen (is lehet) az ember (no, ffi egyarant).
A kerdest arnyalja, hogy tobb a valogatos no mint ferfi.
Legtobben nem tudjak felmerni a helyzetuket es helyes, izmos, stb. pasit keresnek, meg ha sajat maguk is alulrol verik a 100 kilot es arcra sem helyesek.
Viszont talalnak egy olyan pasit, mert sokaknak mindegy mar, csak no legyen.
Az hogy a visszautasitasokat ki hogyan reagalja le az az eloeletetol is fugg, gyerekkor, csaladi legkor, stb.
Ha tobb rosszat tapasztalt mint jot, akkor nem fog pozitivan hozzaallni a dologhoz.
Persze mindket oldalrol konnyebb negativan lereagalni ezt.
Pl. A kerdezot irritalja a dolog, mert nemtudja megerteni/atelni a helyzetet, megkerdezni hogy mi bantja a masikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!