Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy hetero férfi időnként szőrteleníti magát (egész testén), az valóban elfogadhatatlan és megbotránkoztatást vált ki mindenkiből?
Nekem nincs semmiféle ferde hajlamom vagy vágyam. Egyszerűen arról van szó, hogy egy ideje kényelmetlen a testemen a szőrzet. És NEM azért, mert attól tartok, hogy mások szőrösnek látnak, hanem azért, mert így kellemetlenebb, hogy izzadok. Szoktam edzeni és olyankor húzódik, beakad. Egyszóval kellemetlen. Viszont attól tartok, hogyha eltávolítom magamról a szőrzetet időnként (kb 2-3 havonta), akkor a többi ember ezen megbotránkozna és megbélyegezne.
Nem csináltam még semmit, mert tartok a többi ember véleményétől. Viszont engem már zavar ez a helyzet.
Egyébként valaki elmagyarázná, hogy ez mitől számít bzis dolognak, ha egy férfi időnként a lábáról is eltávolítja a szőrt? Nem a heti szintű szőrtelenítésre gondolok, hanem arra, amikor már így hosszú szőrszálak vannak és kunkorodnak.
Más férfit nem zavar a saját testén a szőrzet? Mert én néha kifejezetten úgy érzem, hogy nehezebben tudom leadni a hőt, kellemetlen ilyen szőrzeten keresztül izzadni, esetleg be is akadhat dolgokba. Szóval nekem úgy tűnik, hogy jobb lenne nélküle.
Viszont úgy tűnik, annyira drasztikus az emberek véleménye ebben a témában, hogy nem merek egyedül ilyen döntést meghozni.
gyáva vagy? kit érdekel ki mit gondol!
leszedem, mert így kényelmes nekem. akinek bejövök elfogadja
Nem értelek, kérdező.
Nekem pedig az a problémám, hogy lassan 21 éves fiú létemre alig vagyok szőrös, pedig nagyon szeretnék sűrű, erős, hosszú arcszőrzetet a hosszú haj mellé, és valamennyi mellszőrt is.
Kérdező, a te döntésed, ha zavar kapd le és kész. :D
Én is lekapom a szőrömet, amikor zavar, bár kézről-lábról nem.
Ja és nyugodj meg, aki szekálni akar, úgy is talál valamit amibe beleköthet. ;)
De ha szőrtelen testtel (lábbal is) jelenek meg egy uszodában, vagy nyáron rövidnadrágban, akkor nem fogok közfelháborodást kiváltani?
(Komolyan csak annyiról van szó, hogy kényelmesebben érezném a testemet. Elhiszem, hogy mást nem zavar a saját szőrzete, de engem zavar, hogy ilyen szőrréteggel vagyok borítva és úgy érzem, hogyha tennék ellene, akkor az egész társadalom bzinak kiált ki.)
engem már a gondolat is rettenetesen megbotránkoztatott.
szőrtelen férfi, még ilyet. világraszóló botrány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!