Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egész életemet félelemben élem le, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Annyi csalódás ért már hogy félek egy új párkapcsolattól. Emiatt már 1 éve nem is randiztam senkivel, mondjuk amúgy se volt aki randizni akart volna velem. Már egy jó ideje szinte ki sem mozdulok itthonról, nincs kedvem emberekkel találkoznom. Félek ha van valakim akkor elhagy, de van is alapja, mert eddig senkinek se kellettem. L/232015. aug. 1. 22:02
1/8 anonim válasza:
Ezt én is kérdezhetném, de azért nem tettem meg eddig, mert saját tapasztalatból írom, hogy nem lehet rá normális, hatásos választ adni.
Ha az vigasztal esetleg, én is félek szinte mindentől férfiként, ráadásul nálad már jóval idősebb is vagyok. Ha esetleg van valamilyen kedvtelésed, akkor azzal talán el tudod terelni a figyelmedet valamennyire. Nálam nem azon múlik, hogy van-e kedvem ismerkedni emberekkel, mert eleve nincs is hol. Megkérdezhetem, hogy hol laksz?
2/8 anonim válasza:
na jo küld el üzenetben a fb-profilod!
kiváncsi vagyok hogy nézel ki...és probálok segiteni!!!
3/8 anonim válasza:
Nincs egy olyan vkid, akivel megtudnad osztani a felelmeidet? Ha nincs, erdemes lenne egy pszichologust felkeresned. Tudom, lejart szoveg, de nem csak egyedul te eled ezt at, hisz olyan ember nem letezik, akin mar ne gazoltak volna at elete soran. Sajnos , kemeny vilag ez, de masok miatt ne fordulj be es vesztegesd el az ertekes eveidet.
4/8 anonim válasza:
Ez megindítóbb történet, mint A nyálon lőtt lány balladája. Mindig elsírjátok, hogy senki nem akar randizni veletek, meg magányosak vagytok, de amikor meg lennének jelentkezők, akkor rendszerint elhajtjátok őket. Még a csúnyácskább, introvertált lányokkal is mindig akar ismerkedni valaki, de ne haragudj, ilyen hozzáállással nem nagyon fog közeledni hozzád senki. Ha azt sugárzod, hogy "jaj, úgyis el fog hagyni", meg "nem vagyok elég jó senkinek", akkor mégis mit vársz? Én nem hiszem el, hogy még egy visszahúzódó, akár átlagosabb külsejű lányra sem mozdulna rá soha senki. Mindenkinek voltak csalódásai, kudarcai, de talpra kell állni. Ha másképp nem megy, akkor keress fel egy jó pszichológust, de mindenféleképpen kellene neked valamilyen társaság.
5/8 anonim válasza:
Én megértem, hogy el van keseredve, saját magamból kiindulva is. De éppen emiatt kellene kihasználnia minden lehetőséget, és legalább azoknak reagálni valamit, akik esetleg itt érdeklődnek. Ha valaki ezt sem teszi meg, akkor valójában nincs is rossz helyzetben, mert van más lehetősége is. Pedig ki tudja, ha valaki esetleg itt ismerkedni akar, lehet, hogy a közelben lakik valahol, és tényleg reális alapja lenne az ismerkedésnek. Csak hát ehhez két ember kellene. Megfigyeltem, és szerintem nemcsak én, hogy az ilyen lányok mind ezt a "játékot játsszák".
6/8 anonim válasza:
A lepontozóknak üzenném, hogy ettől még nem fog megoldódni a kérdező helyzete, plusz akkor sem fog meggyőzni engem senki arról, hogy létezik olyan, hogy valaki iránt soha a büdös életben ne érdeklődjön egyetlen fiú sem. A legtöbb esetben az szokott lenni, hogy a "senkit" úgy kell érteni, hogy voltak próbálkozók, csak a panaszkodó illetőnek túl magasak az elvárásai, vagy beszari, ha elhívják valahová. Még egy átlagos külsejű, nagyon visszahúzódó lányra is rámozdul az élete során legalább egy-két srác, de ennél rendszerint több.
8/8 anonim válasza:
Ne a herceget várd a fehér lovon! Talán nem kellene elküldeni minden jelentkezőt mert nem brad pitt meg nem pénzes!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!