Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kerekedjek túl felszíne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerekedjek túl felszínességemen, hogy csak kigyúrt pasik tetszenek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen rá sem nézek a 70 kilós pasikra,de mindenütt csak olyanok találnak meg engem. Tudom kicsit beteg vagyok, de nem tudok mit csinálni magammal, néha a sírógörcs kerülget, hogy sose lesz senkim mert csak azt fogadom el aki izmos.

Egyébként nem voltam mindig ilyen, csak utolsó exem 110kg volt, de szó nélkül elhagyott. Előtte minden barátom vékony, vagy átlagos testalkatú volt. Ez valami komplexus lehet, és nem tudok rajta felülkerekedni. Pedig muszáj lenne mert nem nagyon látok rá esélyt, hogy ilyen pasival ismerkedjek. Buliba hiába járok, ott mindenki vékony, fősulin meg csak lány csoporttársaim vannak, rajtuk kívül meg nem sok mindenkit ismerek onnan. Társkeresőről meg ne is beszéljünk. Ne íteljetek el kérlek, mert tudom nem normális, hogy e köré építem az életem , hogy szerezzek valami izomállatot.

19/L

2015. aug. 25. 00:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Aki rasszista, az felszínes, ez csak egy speciális ága a felszínességnek, csak azt nézed, honnan származik, nem azt, hogy milyen ember. Ez felszínesség.
2015. aug. 25. 14:17
 22/22 anonim ***** válasza:
40%

A rasszizmusnak annyi köze van a párválasztáshoz mint a rókának a londoni autóbuszhoz. Mind a kettő vörös, és ez minden. Az előítéleteknek és a felszínességnek semmi köze egymáshoz, elárulom neked. A krumplibogarat nem azért utáljuk, mert csíkos ,vagy mert bogár, hanem mert KÁROS.

És különben is, nincsenek még épp elegen? Szerintem túl sokan is.

2015. aug. 25. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!