Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs barátnőm és ez annyira...

Nincs barátnőm és ez annyira lehangol, hogy már kihatással van a hétköznapjaimra is, hogyan kerekedjek felül ezen?

Figyelt kérdés

Persze tudom, szerezzek egy barátnőt...

23 éves vagyok és még sosem volt tartós kapcsolatom, csak alkalmi. A leghosszabb is 2 hetet tartott. Kezdem úgy érezni magam, hogy nem vagyok jó senkinek. Olyanok is kaptak barátnőt akikből ki sem néztem volna...ezek szerint ők is jobbak mint én.

Mit tegye, hogy feledtessem magammal mindezt?

2013. jún. 13. 10:05
 1/1 Pityupocse ***** válasza:

"hogy már kihatással van a hétköznapjaimra "

Ez kissé viccesre sikeredett, a problémáddal ellentétben.

Én úgy fogalmaznék, hogy ez már kihat a fogalmazási képességedre is.

Rengeteg módja, van, és rengeteg dolgot nem tudunk rólad.

Pl menj ki a haverokkal, attól függetlenül, hogy nem tudsz vagy szeretsz csajozni, még élhetsz igen pörgős kis életet, és ha ez sikerül biztos csurran cseppen neked is.

Találj hobbit, vagy ha van, akkor próbálj arra koncentrálni, vagy arra is, jobb mint magadat sajnáltatni, naphosszat.

Vigasztald magad a tudattal, hogy a világ tele van hozzád hasonló szerintük semmirekellő emberekkel, és ez tartalmaz nőket és férfiakat is, akik előbb utóbb egymásra találnak, és kilendítik a másikat, és magukat is ebből a gyászos hangulatból örökre.

Orvosság erre nincs, neked kell tenned, hogy változzon valami, első lépés, a folyamatos kimozdulás, amelyek hatására külső ingerek érnek, és persze új emberek ismernek meg.

2013. jún. 15. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!