Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudnék ezen felül kerekedni?

Hogy tudnék ezen felül kerekedni?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy senkinek sem tudok igazán megnyílni. A legfőbb problémám az, hogy még a legjobb barátnőmmel szemben sem vagyok teljesen nyitott. Egyszerűen senkinek sem tudok beszélni az érzéseimről. Ha mégis ráveszem magam, vagy üresnek érzem magam, vagy kiszolgáltatottnak ( ez mindig az adott témától függ ).

Ismerem az okát, de ezen nem tudok változtatni. Leginkább az segíteni, ha én magam változnék, de nem tudom, hogyan tovább.. :'(

20/L

2012. jan. 12. 17:13
 1/3 anonim válasza:
Tulajdonképpen ezt gyakorolni is lehet. Magadnak is tagadhatod ilyenkor az érzéseid.. ez egy személyiségtünet. Nem kell aggódnod aki előtt úgy érzed biztosan meg fogsz tudni nyílni és beszélni tudsz majd az érzéseidről is. Talán tükör előtt. Testvéreddel.
2012. jan. 12. 17:31
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem is hasonló problémám van :( :)ha van kedved írj nyugodtan :)
2012. jan. 12. 17:34
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. jan. 12. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!