Öngyilkos szeretnék lenni, van más ötletetek? Növérem tönkre teszi az életem, hogy tudnék felül kerekedni rajta? Hogy tudnék ilyen családi héttérrel felszabadultabban viseledni osztálytársaimmal?
Ne magad hanem a nővéredet gyilkold meg és aztán irány a dutyi na ott nem leszel magányos!!
Nekem négy testvérem van köztünk is voltak harcok, néha vérre menő, de egyikünk se akart öngyi lenni. Jól elpáholtuk egymást aztán ennyi.
Nekem is van egy tesom csomot veszekszünk.ö 15 én 16 éves vagyok..
általába mindig szétverjük egymőást mert teljesen idegbajos mindenért ordibál velem és sokkal erösebb is nálam.de nemérdekel nemfoglalkozok vele..
nekem öcsém van, és a te korodban mi is szanaszét szekáltuk egymást, és mindig az öxcsém volt az ártatlanabb, mivel ő a kisebb éshogy én miért bántom őt. de ez miatt öngyilkos lenni??? könyörgöm, ne légy már gyenge. az öngyilkos emberek szánalmasak. elmenekülnek a problémák elől, és ez szánalmas. a nővéredet eccerűen szard le. ne veszekedj vele, ne szólj hozzá, és szereljh mondjuk lakatot a szekrényedre. nem bonyolult művelet.
eccerűen nézd őt levegőnek. ha szekál, neválaszolj. ha szemétkedik, akkorse. mintha ottsem lenne. éld a saját kis világodat.
ha mégis ellopná a ruhádat, szólj a szüleidnek, amikor látod h éppen az van rajta, és akkor őkis láthatják.
én is állandóan veszekszek a báttyámmal mindig baszogat ,a leggyengébb pontjaimat kijátsza ellenem és olyankor ugy gondolom h utálom ,de aztán tökre megbánom ,h igy gondoltam.Az nagyon szar mikor nem számithatsz ilyenkor senkire..mert nekem is igy szokottlenni ,meg néha ugy érzem megbolondulok ,ugy kikészít ,és mindenki mellé áll sanos.szeretjük mi egymást csak nem tudunk tul sokáig egy helyen lenni.:]
de erősnek kell lenni!Nekem az segitett h a tesom másik városba kezdett dolgozni ,és igy csak hétvégenkét találkozunk.
Probáljátok megbeszélni ,de ha ilyen rossz a helyzet ,végső megoldásként menny koleszba lakni egy időre ,megfoják érteni sztem a szüleid h mért akarod.egy ismerősöm ezt csinálta és most jol érzi magát!...lehet h gáz megoldás ,nem tom ,döntd el te,de ne legyél öngyilkos,ok?legalább az én kedvemért ne!!:] sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!