Mit tegyek? A régi osztálytársaimmal jövőre egy busszal fogok járni.
Járj biciklivel...
Vagy zúzd le őket.
Bicikli.
A fővárosban még trendy is- én szombaton mérem le az időt az egyetemig, meg nézem meg hogy a "bicikliút" járható-e mivel a BKV annyira büdös, lassú, mocskos és csöves hogy a héten majdnem elhánytam magam párszor...
Vagy menj félórával hamarabb és a suliban teázz egyet reggel meg nézd át az aznapi órák anyagát. Az egyébként igazán kellemes. És a reggeli buszok nem is olyan tömöttek még és a többiek sincsenek ott :D
En is ca. 20 kmt fogok bicajozni nehol autok kozott...
Nagyon ugy nez ki h akkor kenytelen leszel elviselni oket.
Van autotok? Ha elmeseled a szuleidnek, biztos megertik es elvisznek majd.
En is azert mentem el az elozo sulimbol mert mindenki csesztetett engem, es utaltam oket. Kesobb az ocseim is atjottek, de az egyikkel egy osztalyba jar egy regi osztalytarsa! Nagyon szar neki, raadasul melle ultettek a tanarok, mert ugy gondoltak ha ismerik mar egymast biztosan joban is vannak... ._. En pedig egyenesen elszornyedek mikor meglatom a buszmegalloban a volt iskolatarsaimat... -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!