Az egyik barátnőm csúnyán átvert, és nem tudok felül kerekedni a dühömön! Még ő van megsértődve, és még ő mocskolódik. Mit csináljak? Szeretnék mindent vissza kapni tőle, amit tőlem kapott, mert nem érdemli meg azt a sok mindent, amit rá költöttem.
Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 07:30
1/7 anonim válasza:
Eloszor is probalj lenyugodni. Lehet, hogy szukseged lesz par napra ahhoz, hogy tisztan lass. Ne csinalj semmi hulyeseget, ne bosszantsd fel magad. Probald felre tenni a gondolatot. Ha meg friss, kesobb mashogy fogsz ragondolni.
2/7 anonim válasza:
Undorító, kicsinyes ez a hozzáállás. Amit egyszer odaadtál, azt sose kérd vissza. Minden kapcsolatban benne van a rizikó, hogy egyszer csúnyán érjen véget. Ha ezt nem tudod vállalni, akkor ne adj semmit vagy legjobb, ha nem is mész bele semmilyen kapcsolatba. Ne veszítsd el a tartásod, ember!
3/7 A kérdező kommentje:
Nekem csak azok a dolgaim kellenek, amit kölcsön adtam. Pl: könyvek, jegyzetek, lakáskulcs!
2011. jan. 28. 10:11
4/7 anonim válasza:
"nem érdemli meg azt a sok mindent, amit rá költöttem"
Ez nem arra utal, hogy csak a kölcsönadott dolgokat várod vissza. Szerintem egyszerűen menj el hozzájuk, és kérd vissza a kölcsönadott dolgokat, semmi mást. Ha megvan, onnantól hagyd figyelmen kívül.
5/7 anonim válasza:
Gyerekek azért az emberségünket ne veszítsük el.
"Legnagyobb cél pedig itt-e földi létben Ember lenni mindig, minden körülményben."
6/7 A kérdező kommentje:
Én emberként viselkedtem vele, de ahogy ő elbánt velem, az nem volt emberi viselkedés, és ez nagyon fáj, mert én nem érdemeltem ki ezt a támadást, főleg nem a barátomtól!!!!
2011. jan. 29. 11:05
7/7 Girlnextdor válasza:
amit kolcson adtal azt siman kerd vissza amit meg orokbe adtal es ahogy irtad "nem erdemli meg amit ra koltottel" arra nalunk csak annyit mondanak "Cigany adta vissza kerte" rohadt nagy gerinctelenseg vissza kerni amit egyszer valakinek adtal:))kocsog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!