Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párotok megbánt titeket...

Ha a párotok megbánt titeket és még Ő van utána megsértődve mit szoktatok csinálni? Beválik a duzzogás? és ha igen meddig bírjátok?

Figyelt kérdés
tegnap éjjel kiraktam a párnáját aludjon a másik szobában, ott is aludt azóta sem beszélünk, hosszú lenne leírni, hogy mi történt, a lényeg nagyon megbántott, kiírtam neki, hogy a míg bocsánatot nem kér nem fogok hozzászólni, de semmi reakció.
2011. jan. 23. 19:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

hàt szerencsére nagyon jó beszélökém és fogalmazóképességem van így néha tudok úgy beszélni vele, hogy köpni nyelni nem tud..

valahogy úgy kéne elmondani azt amin besértödtél, hogy annak éRezze a súlyàt

2011. jan. 23. 19:11
 2/15 anonim ***** válasza:
Esetleg ő meg úgy gondolja, hogy neki van igaza. Sőt, talán tényleg igaza ia van - a történet híján ez is egy jó munkahipotázis. Gondold végig a történteket az ő szemével a saját egódat félretéve, aztán döntsd el hogy ér-e neked a kapcsolat annyit, hogy ne hátrálj meg. Ha egyikőtök se hátrál meg, akkor egyértelműen vége.
 3/15 anonim ***** válasza:

A párod jól csinálja.

Én is valahogy így szoktam, aztán a végén azt is elérem, hogy az kérjen bocsánatot, akit megbántottam.....

Ez neked nem megy?.......:)

4/15 anonim ***** válasza:

Hm. Ez a bocsánatkérés-kikövetelés nagyon nem jó taktika. Képzeld magad a helyébe. El tudod képzelni magadról, hogy bocsánatot kérsz? Nagyon megalázó helyzet. És a bűntudatot osztod ki rá ezzel, ami megint nyomasztó. Persze, ha megbántott, úgy érzed, ez a legkevesebb, de nem biztos, hogy ő is ugyanígy látja. Azonkívül a házasság nem nevelőotthon. Gondold csak el, ha gyerekkorában nem tanult meg bizonyos dolgokat, most majd megtanulja? Ez nem szoktott bejönni. A duzzogás meg olyan kisstílű dolog szerintem. Én a felülemelkedést javaslom. Az meg mi? Jó kis sztorik vannak itt, ha beleásod magad, hasznodra lehetnek. Csak bátran!

[link]

2011. jan. 23. 19:18
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem a "duzzogás" és a lelkére hatás kombi vált be eddig. :D
2011. jan. 23. 19:19
 6/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, figyeled, 19:11 milyen ravasz? Hát erről beszélek...
2011. jan. 23. 19:21
 7/15 anonim ***** válasza:
Te vagy az, akit a párja lealázott mások előtt, igaz? Nehogy bocsánatot kérjél tőle!
2011. jan. 23. 19:24
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a duzzogás egyáltalán nem válik be.Vagy azért,mert egy érzéketlen önző fráter,és ez egy taktika,vagy tényleg nem érti a helyzetet. Na,de ezt csak megbeszéléssel lehet kideríteni. Különben én is jártam már így és nagyon fel voltam háborodva,védtem a magam igazát,ettől persze minden sokkal rosszabb lett. A sérelmeket később érdemes újra átbeszélni,ha már az indulatok alábbhagytak.
2011. jan. 23. 19:28
 9/15 anonim ***** válasza:

Az én pasimnál nem jön be a duzzogás, sőt... Viszont ha elkezdek pityeregni, azon mindig megtörik a jég és általában megsajnbál és bocsánatot kér (volt hogy nem, még ordíthattam is). :D

21/L

2011. jan. 23. 19:34
 10/15 anonim ***** válasza:
Nálunk az vált be a legjobban, ha én a szemébe mondtam, hogy rohadtul megbántott. Így inkább bocsánatot kért, de azért elmondta, hogy neki is rosszul esett vmi. De akkor már rendesen meg tudjuk beszélni a dolgot. És az egész fél óra múlva már el is van felejtve a legrosszabb esetben is:) Ezzel a módszerrel nem is haragszunk utána a másikra. Fura, de olyan, mintha soha nem is lenne közöttünk semmi baj:)
2011. jan. 23. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!