Ha a párotok megbánt titeket és még Ő van utána
megsértődve mit szoktatok csinálni? Beválik a duzzogás?
és ha igen meddig bírjátok?
Figyelt kérdés
tegnap éjjel kiraktam a párnáját aludjon a másik szobában, ott is aludt azóta sem beszélünk, hosszú lenne leírni, hogy mi történt, a lényeg nagyon megbántott, kiírtam neki, hogy a míg bocsánatot nem kér nem fogok hozzászólni, de semmi reakció.
hàt szerencsére nagyon jó beszélökém és fogalmazóképességem van így néha tudok úgy beszélni vele, hogy köpni nyelni nem tud..
valahogy úgy kéne elmondani azt amin besértödtél, hogy annak éRezze a súlyàt
2011. jan. 23. 19:11
2/15 anonim válasza:
Esetleg ő meg úgy gondolja, hogy neki van igaza. Sőt, talán tényleg igaza ia van - a történet híján ez is egy jó munkahipotázis. Gondold végig a történteket az ő szemével a saját egódat félretéve, aztán döntsd el hogy ér-e neked a kapcsolat annyit, hogy ne hátrálj meg. Ha egyikőtök se hátrál meg, akkor egyértelműen vége.
3/15 anonim válasza:
A párod jól csinálja.
Én is valahogy így szoktam, aztán a végén azt is elérem, hogy az kérjen bocsánatot, akit megbántottam.....
Ez neked nem megy?.......:)
4/15 anonim válasza:
Hm. Ez a bocsánatkérés-kikövetelés nagyon nem jó taktika. Képzeld magad a helyébe. El tudod képzelni magadról, hogy bocsánatot kérsz? Nagyon megalázó helyzet. És a bűntudatot osztod ki rá ezzel, ami megint nyomasztó. Persze, ha megbántott, úgy érzed, ez a legkevesebb, de nem biztos, hogy ő is ugyanígy látja. Azonkívül a házasság nem nevelőotthon. Gondold csak el, ha gyerekkorában nem tanult meg bizonyos dolgokat, most majd megtanulja? Ez nem szoktott bejönni. A duzzogás meg olyan kisstílű dolog szerintem. Én a felülemelkedést javaslom. Az meg mi? Jó kis sztorik vannak itt, ha beleásod magad, hasznodra lehetnek. Csak bátran!
Nekem a "duzzogás" és a lelkére hatás kombi vált be eddig. :D
2011. jan. 23. 19:19
6/15 anonim válasza:
Kérdező, figyeled, 19:11 milyen ravasz? Hát erről beszélek...
2011. jan. 23. 19:21
7/15 anonim válasza:
Te vagy az, akit a párja lealázott mások előtt, igaz? Nehogy bocsánatot kérjél tőle!
2011. jan. 23. 19:24
8/15 anonim válasza:
Szerintem a duzzogás egyáltalán nem válik be.Vagy azért,mert egy érzéketlen önző fráter,és ez egy taktika,vagy tényleg nem érti a helyzetet. Na,de ezt csak megbeszéléssel lehet kideríteni. Különben én is jártam már így és nagyon fel voltam háborodva,védtem a magam igazát,ettől persze minden sokkal rosszabb lett. A sérelmeket később érdemes újra átbeszélni,ha már az indulatok alábbhagytak.
2011. jan. 23. 19:28
9/15 anonim válasza:
Az én pasimnál nem jön be a duzzogás, sőt... Viszont ha elkezdek pityeregni, azon mindig megtörik a jég és általában megsajnbál és bocsánatot kér (volt hogy nem, még ordíthattam is). :D
21/L
2011. jan. 23. 19:34
10/15 anonim válasza:
Nálunk az vált be a legjobban, ha én a szemébe mondtam, hogy rohadtul megbántott. Így inkább bocsánatot kért, de azért elmondta, hogy neki is rosszul esett vmi. De akkor már rendesen meg tudjuk beszélni a dolgot. És az egész fél óra múlva már el is van felejtve a legrosszabb esetben is:) Ezzel a módszerrel nem is haragszunk utána a másikra. Fura, de olyan, mintha soha nem is lenne közöttünk semmi baj:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!