Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Háztartásbeliek, hogy bírjátok?

Háztartásbeliek, hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
Nem akarok általánosítani, de sok háztartásbeli nő, akik előtte dolgoztak, de már több éve otthon vannak, egyszerűen besavanyodnak. Rosszkedvűek, van olyan ismerősöm, aki kifejezetten gonosz lett.
2011. júl. 5. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Van fogalmad, hogy mennyi békát le kell nyelnie egy eltartott nőnek? Az elején még minden szép és jó, de aztán a férfi számára a nő már csak egy pénznyelő gépezet lesz. Általában azért lesz háztartásbeli egy nő, mert a gyerekeket neveli. Mint ilyen, ő takarít, fizeti be a számlákat, vásárol ételt és ruhát is. Gyakorlatilag a nő számára akkor kezdődhetne a pihenés, amikor a férfi hazaér és átveszi a gyerekeket egy kis időre. A férfinek meg esze ágában nincsen sietni haza, hiszen ő is fáradt, a gyerekek úgysem hagyják békén, az asszony úgysem foglalkozik vele. Egyre később jár majd haza a férfi, egyre több lesz a "kötelező" túlóra, netán jön egy barátnő is. Garantált az elhidegülés egy ilyen helyzetben, ahol az egyik fél ennyire alá van rendelve a másiknak. Minden ember rosszkedvű lenne és besavanyodott, ha egy olyan kapcsolatban kellene élnie, ahol nem boldog, nem szeretik, csak megtűrik és könyörögnie kell minden fillérért a férjének, netán meg is csalják. Állást meg egy idő után már hiába is keresne, 40 fölött amúgy is nehéz munkahelyet találni, gyakorlat nélkül, több gyerekkel meg esélytelen. Kilépni tehát a nő nem tud a kapcsolatból, a férfinek meg kényelmes. Láthatja a gyerekeit is minden nap, főtt étel, tiszta ruha is van.

Persze ez csak az esetek 90%-ában alakul így, vannak szerencsés esetek is biztosan, bár én még egyet sem láttam.

2011. júl. 5. 20:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, ilyen is van, de akiket én ismerek, ott a férjek normálisak.
2011. júl. 5. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
anyukám már itthon van több mint 10 éve, apukámmal jól elvannak, nincsenek komoly gondjaik, van 3 gyereke, abból még 1 itthon, sokat találkozik a szomszédokkal, és varrni is szokott, így jönnek is hozzá néha, nem látom rajta h be lenne savanyodva.
2011. júl. 5. 20:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerencsés, a sógornőm pár éve van otthon, mindent megkap, segítséget a háztartásban,szeretetet, anyagiakat, mégis fröcsög a rosszindulattól, pedig nem volt ilyen. Barátnőimen is látom, hogy a halvány önmaguk.
2011. júl. 5. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Ááááh, semmi gond! Én azelőtt is gonosz voltam! Hehe! XDD
2011. júl. 5. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Na ezért nem lennék háztartásbeli! Ha meggebednék is de keresnék valami melót!
2011. júl. 6. 09:26
 7/8 anonim ***** válasza:

ma 09:26

Na, azt hiszed, más nem? Én ha meggebedek se találok. :D Jóreggelt! :D

2011. júl. 6. 11:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de sokan nem! Nekem nem egy ismerősöm van, aki úgy van vele,hogy majd akkor megy ha nagyon a fogáhozvaló melót talál, addig meg apa eltartja! Közben meg állandóan sír,hogy megbolondul otthon egyedül, meg,hogy őt kitartja a férje. De pl. területi képviselőnek nem ment el, amikor hívták, mert sokat kell vezetni.
2011. júl. 6. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!