Háztartásbeliek, hogy bírjátok?
Van fogalmad, hogy mennyi békát le kell nyelnie egy eltartott nőnek? Az elején még minden szép és jó, de aztán a férfi számára a nő már csak egy pénznyelő gépezet lesz. Általában azért lesz háztartásbeli egy nő, mert a gyerekeket neveli. Mint ilyen, ő takarít, fizeti be a számlákat, vásárol ételt és ruhát is. Gyakorlatilag a nő számára akkor kezdődhetne a pihenés, amikor a férfi hazaér és átveszi a gyerekeket egy kis időre. A férfinek meg esze ágában nincsen sietni haza, hiszen ő is fáradt, a gyerekek úgysem hagyják békén, az asszony úgysem foglalkozik vele. Egyre később jár majd haza a férfi, egyre több lesz a "kötelező" túlóra, netán jön egy barátnő is. Garantált az elhidegülés egy ilyen helyzetben, ahol az egyik fél ennyire alá van rendelve a másiknak. Minden ember rosszkedvű lenne és besavanyodott, ha egy olyan kapcsolatban kellene élnie, ahol nem boldog, nem szeretik, csak megtűrik és könyörögnie kell minden fillérért a férjének, netán meg is csalják. Állást meg egy idő után már hiába is keresne, 40 fölött amúgy is nehéz munkahelyet találni, gyakorlat nélkül, több gyerekkel meg esélytelen. Kilépni tehát a nő nem tud a kapcsolatból, a férfinek meg kényelmes. Láthatja a gyerekeit is minden nap, főtt étel, tiszta ruha is van.
Persze ez csak az esetek 90%-ában alakul így, vannak szerencsés esetek is biztosan, bár én még egyet sem láttam.
ma 09:26
Na, azt hiszed, más nem? Én ha meggebedek se találok. :D Jóreggelt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!