Ha a párotok megbánt titeket és még Ő van utána megsértődve mit szoktatok csinálni? Beválik a duzzogás? és ha igen meddig bírjátok?
Figyelt kérdés
tegnap éjjel kiraktam a párnáját aludjon a másik szobában, ott is aludt azóta sem beszélünk, hosszú lenne leírni, hogy mi történt, a lényeg nagyon megbántott, kiírtam neki, hogy a míg bocsánatot nem kér nem fogok hozzászólni, de semmi reakció.2011. jan. 23. 19:05
11/15 anonim válasza:
Én határozottan szoktam közölni, hogy ezzel nagyon megbántott - nem célozgatok, nem pukkadok be és várom, hogy kitalálja, mi a bajom, stb. Általában meg is tudjuk beszélni.
12/15 anonim válasza:
ilyenkor szépen higgadtan leosztom, és megmondom neki hogy nehogymár ő legyen a hisztis, mikor ő volt a paraszt.
vagy veszi a lapot, vagy nem.
de általában venni szokta, és ilyenkor kicsit leszáll a magas lóról.
aztán hagyom, had egye a fene.
előbb-utóbb bocsánatot kér, de legalábbis látom rajta a megbánást.
13/15 anonim válasza:
Jajjj a párom is ilyen:D
vagy ha duzzogok és megkérdi "mi baj?" mondom "semmi..." utána nem is strapálja magát, hogy megtudja...a semmi, az semmi...:P:D
14/15 anonim válasza:
Igen, mert teli a tökünk azzal, hogy kifaggassunk, éppen mit is jelent nálatok a "semmi", így inkább rátok hagyjuk és úgy tennénk, mintha elhinnénk, hogy tényleg semmi.
15/15 anonim válasza:
Lehet, nem vagyok egy tipikus nő, de ha valami bajom van,soha nem mondom azt, hogy "semmi"... Mondjuk ha nyilvánvaló, akkor tényleg idegesítő a kérdezgetés, hogy a pasi ennyire nem veszi észre magát - de én nem adok neki esélyt arra, hogy megússza :P
21.41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!