Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan kerekedjek felül olyan...

Hogyan kerekedjek felül olyan embereken akik mindig azt hiszik hogy igazuk van?

Figyelt kérdés
Már nagyon elegem van az ilyen helyzetekböl. Álltalában ha pl egy problémára feltárok valamilyen választ akkor annak a bizonyos személy mindig más véleményen van. És csak úgy győzhetek ha befogom a számat és ráhagyom a dolgot, had mondja csak, pedig tudom hogy nekem van igazam és most nem egózok. Nagyon unom már hogy mindig így végződnek az ilyen fajta beszélgetéseim, hogy sosem tudom érvényesíteni az én néző pontomat. Mit tegyek?
2012. ápr. 11. 20:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Aki azt hiszi, hogy az őseredeti tudás birtokában van, és minden kérdésre és problémára ő tudja csak a választ, azt soha és semmikor nem tudod meggyőzni. Én az ilyeneket szóhoz se hagyom jutni, mert nagy ívben elkerülöm. És ha te vitába szállsz velük, akkor vagy buta vagy, vagy te is olyan vagy, mint ők.
2012. ápr. 12. 08:50
 2/2 Ikoscsik válasza:
Amikor u.n meddő egy vita, egy téma, onnatól nincs értelme annak sem hogy akár egy szóval illesd az illetőt.
2014. júl. 19. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!