Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerekedjek felül a szótlanságomon?
Viszonylag sok emberrel ismerkedtem már meg az interneten keresztül, de valahogy az első találkozások sosem sikerülnek jól. Nagyon zavarban vagyok, szótlanná válok, pedig amúgy eléggé bőbeszédű vagyok.
Holnap lesz egy randim, és szeretném, ha azt tudnám mutatni, amilyen tényleg vagyok... kommunikatív, vidám, humoros.
Mit tegyek a szótlanságom ellen? Hogy lehetne elkerülni, hogy zavarban legyek?
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Hát szerintem a felest inkább kihagynám, de kössz a tippet :))
78%-os, nem tudom, hogy hogy kapcsolódik ide a kérdés, de azért válaszolok. 1-2 órát szoktam, munka/suli után, szinte minden nap. Van, hogy úgy jön ki, hogy többet, de van, hogy több nap kimarad.
Ne gondolkodj, ne stresszelj. Ne akarj megfelelni, bevágódni, jófej lenni, mert akkor úgysem leszel az.
Asszem az segít, ha választasz egy szót, vagy szóösszetételt, akármit, és ezt ismételgeted magadban. A monotonitása ellazít, és nem mellesleg nem tudsz ,,mi lesz ha..." gondolatokat gyártani. (pl.: kéknefelejcs-kéknefelejcs-kéknefelejcs-kéknefelejcs-kéknefelejcs, stb.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!