Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kerekedjek túl felszíne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerekedjek túl felszínességemen, hogy csak kigyúrt pasik tetszenek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen rá sem nézek a 70 kilós pasikra,de mindenütt csak olyanok találnak meg engem. Tudom kicsit beteg vagyok, de nem tudok mit csinálni magammal, néha a sírógörcs kerülget, hogy sose lesz senkim mert csak azt fogadom el aki izmos.

Egyébként nem voltam mindig ilyen, csak utolsó exem 110kg volt, de szó nélkül elhagyott. Előtte minden barátom vékony, vagy átlagos testalkatú volt. Ez valami komplexus lehet, és nem tudok rajta felülkerekedni. Pedig muszáj lenne mert nem nagyon látok rá esélyt, hogy ilyen pasival ismerkedjek. Buliba hiába járok, ott mindenki vékony, fősulin meg csak lány csoporttársaim vannak, rajtuk kívül meg nem sok mindenkit ismerek onnan. Társkeresőről meg ne is beszéljünk. Ne íteljetek el kérlek, mert tudom nem normális, hogy e köré építem az életem , hogy szerezzek valami izomállatot.

19/L

2015. aug. 25. 00:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Az nem felszínesség, ha számít a külső, de az, hogy csak az izmosak tetszenek... szerintem ne ez alapján válassz partnert.

Én például szeretem, ha egy nő kicsit vastagabb, de nem utasítanék el egy vékony lányt.

2015. aug. 25. 10:15
 12/22 anonim ***** válasza:

10-es, nem arról van szó, hogy neki a külső IS számít

"csak azt fogadom el aki izmos. "

Amúgy nem is értem, amikor sportoltam, 64 kilósan elvittem két cementes zsákot - ami azért 100 kg, szóval elég izmos voltam.

A kérdező csak kilókban látja a srácokat, lehet, hogy böllér...

Én kerülném.

2015. aug. 25. 10:28
 13/22 anonim ***** válasza:

Nos, én feltételezem, hogy neki is számítanak egyéb tulajdonságok is, bár 19 évesen még nem teljesen kiforrott, hogy mik ezek. Ha neki ez tetszik, ez vonzza, akkor ez, nekem pl. a felpumpált izomzat, amikkel testépítő versenyeken jelennek meg az emberek, már túl sok. De valakinek meg pont az tetszik. Nemrég ment férjhez egy kolléganőm egy izompacsirtához, egyébként a srác rendes gyerek, szeret gyúrni, ennyi. A kolléganőm meg csinos vékony nő.

Volt főiskolán egy évfolyamtársam, aki anno azt vallotta, hogy számára a zöld szemszín ijesztő.

2015. aug. 25. 10:43
 14/22 anonim ***** válasza:
20%

Na végre!!! Az ELSŐ lány a világtörténelemben aki beismeri a hibáját és változtatni is akar rajta!!!

Kedves Kérdező - iszonyatosan sok lány példát vehetne rólad! Nagy-nagy dicséretet érdemelsz!!!!!

2015. aug. 25. 12:58
 15/22 anonim ***** válasza:
Törpike, te BÁRKIVEL összejönnél? Nagyon szívesen megnéznélek egy olyan szituációban, amikor te utasítasz vissza valakit pusztán külsőségek miatt.
2015. aug. 25. 13:05
 16/22 anonim ***** válasza:
28%

Bárkivel nem. Például felszínes és anyagias nővel abszolút nem.

Mindenesetre mi egy átlagos lánynak is tudunk örülni, nem ezt a bugyuta ideológiát követjük hogy nekünk márpedig a legjobb jár - "nemkell az Ordas, Turbó-ment akarok!"

2015. aug. 25. 13:09
 17/22 anonim ***** válasza:
46%
Lakik a környékünkön egy kocsmapatkány cigányasszony, gondolom, akkor neked egy olyan is megfelelne, Törpike. :-)
2015. aug. 25. 13:54
 18/22 anonim ***** válasza:
20%
Esetleg nem-kisebbségi is van? Buckalakók sose kellettek, még a legszebbek se. Nem az esetem az interracial...
2015. aug. 25. 13:57
 19/22 anonim ***** válasza:
46%
Ismerek olyan cigányt is, aki tisztességesen tanul és dolgozik és nem élősködik másokon, Törpike, ha te csak a származása miatt visszautasítanál egy ilyet, te is felszínes vagy, és ne álszenteskedj.
2015. aug. 25. 13:59
 20/22 anonim ***** válasza:
20%

Nem, akkor nem felszínes vagyok hanem "rászistá", ne keveredj fogalomzavarba :D Ha a világon a legszebb buckalakó, akkor se kellen, tehát nem lehetek felszínes.

Néger lány sem kellene, egyszerűen mert nem az esetem. Sőt, eszkimó se.

"- Elnézsést, ván önöknél fádzsi megkülönbözstetés?

- Persze, hát hogyne volna, van vanília, málna, pisztácia, sárgadinnye..."

2015. aug. 25. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!