Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj az mások szemében, ha valakinek nincsenek barátai? Miért ér valaki kevesebbet emiatt?
"mert csak az anyjukat tudják elfogadni"
OBJECTION! Anyámat se tudom teljesen elfogadni, mert vannak igen... "furcsa" dolgai, amikkel egyáltalán nem szimpatizálok. Szóval ez besült. Az viszont tény, hogy kiskorában az ember a szüleitől lát dolgokat csak, mástól nem. Nekem pedig apám az nincs, mert lelépett még születésem előtt, így maradt az anyám.
+1, ha már ennyi mindent leírtam, akkor már pár sorral több vagy kevesebb, oly mindegy (még ha alapvetően ezt egy általános jellegű kérdésnek is szántam, nem személyesnek): leírom, miért is tartom fölöslegesnek és látszatnak a barátságot.
Az előbb említett volt osztálytársaim közt van két srác, akik igen jó viszonyban voltak. Mindenfélét megbeszéltek egymással, poénkodtak, szinte mindenhova együtt járkáltak órák közt is és neten is sokat beszéltek, szóval ja, bírták egymást (nem egy helyen laknak, szóval általában csak a net játszott). Ez tartott egészen addig, amíg nem jött egy csaj a képbe, akin összekaptak.
Attól kezdve ez a nagy haverság átment abba, hogy elmondásuk szerint "legszívesebben egymásnak estek volna" és "rühellik egymást". Ennyit ér a barátság? Ennyi kell ahhoz, hogy ellenséggé váljanak az emberek? Akkor mennyire őszinték ezek a kapcsolatok vajon? Csütörtökön is látszott rajtuk, hogy annyira nem komálják egymást, csak kényszerből elviselik a másik jelenlétét. Pedig az említett eset már NAGYON nem aktuális, de még ha az is lenne, akkor is úgy 5 évvel ezelőtti sztori. És csomó ilyet láttam, hogy apró baromságok miatt egy életen át nem hajlandók többet egymáshoz szólni se az emberek.
@24
Nincs. Egy tavalyi csalódás óta pedig még inkább kétséges, hogy valaha lesz. Bár lassanként kezdek odáig eljutni, hogy teljesen föladom.
Ha minden férfi feladná mondjuk 1 tavalyi csalódás miatt....hát kihalna a világ.
Így nem lehet élni, elzárod magad minden emberi kapcsolattól, ez már egyértelmű.
Szerintem keress fel 1 jo pszichológust, segítségre van szükséged.Ha nem így lenne ide sem írtál volna. Menj el minél előbb...
Azért, mert az emberek nagy része igényli, és nem értik, milyen az, amikor a másik nem. Vagy más okokból nem akar. És akkor azt hiszik, hogy akarna, de... és ebből meg az következik az ő logikájuknak, hogy elviselhetetlen, a barátai a ronda stílusa miatt elmenekültek tőle, antiszociális, bunkó, pszichésen nem oké.
Én ezt tényleg nem értem. Voltak barátaim régebben (tehát nem úgy beszélek, hogy nem tapasztaltam meg), most nincsenek, és nem érzek hiányt. Sulistársak, haverok, kollégák voltak és lesznek, akikkel el tudok menni bandázni, beszélgetni, ez nekem elég. Ha párom nem lenne, na akkor nem lennék 100%-ig boldog, de társfüggő sem vagyok.
Egyszerűen olyan személyiség vagyok, akinek nincs"hú, de nagy barátokra" szüksége. Én tök jól elvagyok egyedül is, nem unom magam, simán elmegyek moziba/színházba is egyedül, és nem érzem furán magam (van olyan ismerősöm, akinek vmiért az KELL a szórakozáshoz... mind mások vagyunk, és ez így van jól). Ha vmi bánt, és ki kell adnom magamból, nekem elég, ha kiírom magamból, nem kell aktív hallgatóközönség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!