Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan srácok, akik ha épp nincsenek kapcsolatban, akkor nem szexelnek össze -vissza?
Figyelt kérdés
2015. júl. 25. 20:44
1/25 anonim válasza:
Jelen. Egyszerűen nem vagyok ilyen.
24/F
2/25 anonim válasza:
Itt a többség. Nincs lehetőségük...
4/25 anonim válasza:
túl érzelmes vagyok az össze vissza dugáshoz :)
7/25 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, bár már nem tartozom annyira a srác kategóriába. Vagy mégis? :D
8/25 anonim válasza:
én itt vagyok, nincs senkim épp:)
9/25 anonim válasza:
Nincs barátnőm. Nekem nagyon fontos az érzelmi háttér és ez nem volt meg a két és fél éves kapcsolatomban... Azóta keresnék olyan lányt, akivel jól kijövök, de majdnem mindenkiben van valami visszatetsző... Mindegy, ez az én hibám.
Kérdésedre válaszolva: az elmúlt 10 hónapban nem voltam kapcsolatban, nem voltam lánnyal egy ágyban. Lehetőségem sem volt, de ha lett volna, sem éltem volna vele. Kapcsolaton kívül nem látom értelmét, a testiekre pont ugyan olyan jó a jobb kezem, a többihez meg komoly kapcsolat kell nekem.
23/F
10/25 anonim válasza:
Egy kapcsolatom volt eddig, ezt is nehezen dolgoztam fel...nem hogy összevissza dugjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!