Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék párt, ha szép nő vagyok, de belső értékeim nincsenek?
Így jelenleg akkor sehogy!
Ha tudod, hogy milyen belső tulajdonságaidon kell változtatni, akkor változtass rajta! Tájékozódj a világban, hogy értelmes dolgokról tudj beszélni!
Olvass sok önfejlesztő, önismereti könyveket, de akár Csernus könyveit is elővehetnéd!
A változás csak rajtad múlik, hogy jobb és boldogabb életed legyen! :)
Az már az első lépés, hogy felismered a hibáidat, a következő pedig, hogy változtatni szeretnél rajta. Innentől kezdve csak rajtad múlik a dolog, próbálj meg őszinte lenni, hidd el jobban is fogod magad érezni, és az emberek szemében is hitelesebb leszel! :)
Ismerkedj új emberekkel, de légy őszinte, na és légy önmagad. Ne aggódj, néha én is gyerekesen beszélek, meg néha nyávogok, de fontos, hogy ezt is csak akkor tedd, ha olyankor önmagad vagy és nem azért csinálod, hogy megjátszd magad, mutasd magad valamilyennek, amilyen közbe nem vagy.
Nincs könnyű dolgod, de ha igazán akarod, simán változtathatsz magadon és a hozzáállásodon, csak persze légy türelmes, mert a változásokhoz is idő kell, na meg ahhoz is, hogy ezt mások is észrevegyék rajtad! ;)
22N
nem tudom ki az akinek ilyen kellene hosszabb távra?
az ilyeneknek hazudtunk mi régen minden szépet csak hogy térdeljen :D de már szerencsére kinőttem :,D
de most gondolj bele? kinek kellenél? nem a felszínesség miatt,az nem érdekes.
de egy fojj kategória,önző meg nevelésre szoruló tucat egós kislány akit két nap alatt depressziósra oltok,pusztán szórakozásból.
tudod kinél lenne sikered? az ilyen megkeseredett srácoknál
de neked nem kellenének mert felszínes vagy,de jó pasinak sosem kellenél tudom magam miatt,igaz én a legjobb vagyok.
és tudom hogy milyen érzés mikor valakivel együtt vagy,mert jól néz ki,jól megdugod de valójában szex után
hányinger kerülget ha rád néz,és a pokolra kívánod az egész jellemét égni örökké.És szó szerint értsd.
ezt rövid ideig lehet csinálni,amíg kiéled rajta magad,de utána elkap valamiféle szörnyű gyűlölet a nő felé.Ami legyőzhetetlen.
szóval vagy türelmes ember,vagy megkeseredett ember
ezek közül válogass a sikerért.
:D
én már soha többet nem megyek csak felszínre,mert nem akarok család irtó lenni.
3-as, ugye büszke is vagy emiatt magadra?
Gyáva erkölcstelen személy vagy! Sajnálom a feleségedet, hogy ilyen személyt kell elviselnie nap mint nap!
Az a baj ezzel a kérdéssel (is), hogy megválaszolja saját magát.
Vagy provokáció, nehéz eldönteni.
Azért is írtam ki a kérdést, mert szeretnék változtatni ezeken a tulajdonságokon, szeretném ha belső értékeim is lennének, mert visszaolvasva elég szomorú, hogy ilyen vagyok, és így nem is várhatom el, hogy normális ember azután is velem akarjon lenni, miután kicsit megismert.
Kedves 6. válaszoló! Leírtam, hogy milyen vagyok emberi kapcsolatok terén, miért hihetetlen ez? Egy névtelen oldalon nincs értelme elferdíteni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!