Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találhatnék párt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatnék párt, ha szép nő vagyok, de belső értékeim nincsenek?

Figyelt kérdés
A visszajelzések alapján szép vagyok, viszont nincsenek belső értékeim. Felszínes vagyok, ha egy férfi nem tetszik külsőre, nem akarok vele megismerkedni. Ha olyasvalaki próbálkozik, aki tetszik is, miután kicsit megismert el is tűnik. Valószínűleg pont azért, mert butaságokról beszélek, gyerekesnek is érzem a beszédstílusom, miközben csak átlagos, unalmas témákról lehet velem beszélni. Ezeken kívül önző is vagyok, és az őszinteség sem az erősségem. Normális kapcsolatom már régóta nincs, jó lenne ezen változtatni.
2015. júl. 31. 14:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Szerintem olyanok lehettek eddig, akik másfajta személyiséget kerestek. És valószínűleg magadat okolod, mintha alkalmatlan lennél. Nem biztos egyáltalán, hogy erről van szó. :)

Azt írod: "csak átlagos, unalmas témákról lehet velem beszélni" . Na és? Ha csak addig leszel valakinek érdekes, amíg izgalmas vagy, na az lesz a felszínes kapcsolat. Miért kéne extra izgalmasnak lenni a másik szemében? Szerintem nem is tudnád tartani azt a szintet sokáig, mert az nem te vagy. Különbözőek az emberek, van aki nyugis, van aki pörög, ez nem értékkülönbség, hanem más a személyiség.

"az őszinteség sem az erősségem" - emögött is inkább az állhat, hogy nem tudsz olyan előtt megnyílni, aki felé nincs meg a teljes bizalom. Ha olyan mély lenne, és kölcsönös a kapcsolat, akkor az őszinteség miatt nem kellene félni, mert mindent meg lehet beszélni. Emögött inkább félelem áll sok esetben.

Felszínesség: azt, hogy mire vagy nyitott te döntöd el. Ez nem akkora kunszt, lehet újdonságok felé is nyitni, új hobbikat találni, és máris frissül a gondolkodásmódod. :)

Az írásodból úgy tűnik, mintha lemondanál magadról, pedig nem biztos egyáltalán, hogy olyan nagyon a problémák, csak nincs melletted egy ideje megfelelő ember, és magadat őrlöd emiatt.

2015. júl. 31. 17:07
 12/24 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező?
2015. júl. 31. 17:42
 13/24 anonim ***** válasza:
Sztem is kamu de én jót nevettem :D :D
2015. júl. 31. 17:43
 14/24 anonim ***** válasza:

hát eleve ez elég nagy baj!

" Ezeken kívül önző is vagyok, és az őszinteség sem az erősségem." Ha ezek vannak elég nehéz vmire is alapozni...HA..vki vmi komolyat akar tőled! De gondolom már komoylat akarsz! Egyébként tényleg megis válaszoltad magadnak a dolgokat...ezeket csak fordítsd meg!

2015. júl. 31. 17:46
 15/24 anonim ***** válasza:
Megváltozol.
2015. júl. 31. 17:47
 16/24 A kérdező kommentje:

A kérdésem nem kamu, tényleg ez a helyzet, amit leírtam.

Amúgy 20 éves vagyok.

Olyan fura, hogyha valakit megismerek és nekem szimpatikus lenne, elrontom olyanokkal, hogy idegesen beszélek, a hajamat babrálom, valahogy nem önmagamat adom, és ettől az egész megjelenésem olyan mesterkélt, nem is csoda, ha nem vagyok szimpatikus. Ebből a viselkedésből pedig úgy érzem, hogy süt a butaság, és senki sem vesz komolyan.

2015. júl. 31. 18:28
 17/24 anonim ***** válasza:
11-es vagyok: ezekkel nem lenne semmi probléma, ha nem éreznéd azt, hogy most meg kell felelned. Talán félsz őszinte lenni, és pont ezzel okozol zavart. De még ez sem lenne akkora baj, ha az akivel beszélsz teljesen megértő lenne, jó emberismerő, és átlátná ezt a helyzetet, és néhány jó megjegyzéssel, vagy egy jó beszélgetéssel kihozna ebből a feszült helyzetből. Nekem úgy tűnik nem tudsz feloldódni eléggé, és ez fordítva sül el, mintha az illetővel lenne bajod, pedig nem. :) De ehhez látni kéne a helyzetet, mert így nagyon nehéz ezt megítélni.
2015. júl. 31. 18:41
 18/24 anonim ***** válasza:
Kicsi az önbecsülésed, kérdező.
2015. júl. 31. 21:01
 19/24 anonim ***** válasza:

Én is hasonló vagyok mint te.

Szerintem egyedül egy baj van velünk, mégpedig az, hogy nagyon meg akarunk felelni így emiatt feszültek vagyunk és nem nyílunk meg.

Pedig ezt nem kéne.

Ha egy férfi nem tetszik külsőre? Már bocsi, de szerintem mindenki olyannal ismerkedik aki valamennyire tetszik neki, így teljesen oké, hogy olyannal nem, aki picit se tetszik.

"butaságokról beszélek, gyerekesnek is érzem a beszédstílusom, miközben csak átlagos, unalmas témákról lehet velem beszélni"

Ha valakinek tetszel, nehogy már amiatt ábránduljon ki belőled mert unalmasnak tart... Szóval ha valaki azért nem akar veled lenni, mert szerinte unalmas vagy, akkor soha nem is tetszettél neki igazán.

miért lennél önző?

nem vagy őszinte? ez megint csak amiatt lehet, hogy nem mersz megnyílni

De mondom nagyjából én is úgy vagyok mint te... valamennyire normálisnak mondható kapcsolatom 4 éve volt...

21L

2015. júl. 31. 21:34
 20/24 A kérdező kommentje:

Az önzőségemre akkor jöttem rá, mikor először lett egy hosszú kapcsolatom. Rengeteg törődést szerettem volna és együtt töltött időt. Szinte ki akartam sajátítani az akkori barátomat, annyira szerettem volna, hogy velem foglalkozzon, hogy én legyek az első. Az én szeretetem pedig biztosan idegesítő volt, ilyen fojtogató.

Az őszinteséget meg már az elején elrontom, írtam a mesterkélt beszédet, ami nem is direkt van, hanem csak a beszélgetés után gondolom, hogy "Úristen, milyen hülyén viselkedtem". Meg elhallgatok magamról apróbb dolgokat, vagy kicsit másképp mondom el pl.: ha egy nap elutaztam valahova, és valaki megkérdezi, mit csináltam, egyszerűen azt mondom, hogy semmit, csak otthon voltam. Mert egyszerűen úgy gondolom, hogy semmi köze hozzá. Piti kis dolgok ezek, de akkor is hazugságok. Én sem értem, mire jó ezt csinálni...

2015. júl. 31. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!