Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a férfiak szerint is elvárások, vagy csak akkor kérik számon, ha nincsenek meg egy nőben?
"egy nő nem tud főzni, nem házias"
Ez nem is gond, ha dolgozik, és annyit keres mint én, és akkor a házimunkát is megoszthatjuk. Csak ne legyen az, hogy akármelyik fél többet vesz ki a pénzkeresés+házimunkából összesen.
"nem az a vigyorgós, cserfes fajta"
Engem ez egyáltalán nem zavar.
2: A magabiztosságnak is vannak szintjei.
Ha elég egy nő számára egy átlagos magabiztosság, és az se baj, ha mellette csendes (létezik csendes, de magabiztos ember), akkor semmi gond nincs.
Ha viszont elvárja, hogy a férfi "társaság közepe" alfahím legyen... Akkor se szólhatok bele, hogy mit vár el, viszont akkor már megvan a véleményem a nőről.
Én most itt azt sem értem itt fentebb, mi azzal a probléma, ha egy nő jobban érzi magát egy beszédesebb "társaság közepe" típusú férfival, mint egy csendesebbel?
Jó, arról nekem is megvan a véleményem, aki inkább tűri, hogy megalázza a férfi, de neki "alfahím" kell, akivel lehet dicsekedni, vagy mit tudom én miért, nem értek én a lovakhoz. :)
De a beszédesebb figurákkal mi a gond? :O
Engem nem érdekel hogy a lány tud-e főzni
Az sem érdekel hogy kedves-e vagy cserfes vigyorgós.
Nézzen ki jól, legyen jó szex meg jó dumcsi a többi nekem csak rizsa
ha csak pakolgatni akarom akkor teljesen mind1 tud e főzni és hasonlók,bár azért jó szemmel nézem hehe
de ha komoly kapcsolat akkor bizony ezek alap,alap dolgok,és még sok más is,nekem sok elvárásom van,aminek persze ezek nem is felelnek meg
így marad a pakolgatás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!