Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves dolgozó ember hol ismerkedjen, ha a munkahelyén nincsenek nők (programozó) és a régi ismeretségéből senki sem akar vele összejönni?
ELTE-IK? Csak azért, mert oda járok, nő vagyok és programozok. :D :D Persze kurwa nehéz.
Amúgy nem tudom, ezt helyzet adja. Hétvégi kiruccanások. Társasággal elmenni valahova. Barátnőm is így ismerte meg egyik ismerősömet és úgy jöttek össze.
Egyetértek, hogy a munkahelyen nem érdemes barátnőt keresni.
A probléma ott van, hogy programozó szakon nem volt sok nő és azok sem voltak a legkedvesebbek, tapasztalataim szerint.
Nem is tudják miért jelentkeztek oda, de muszáj volt elvégezniük a szakot, mindezt természetesen a legkevesebb erőbefektetéssel. Értsd: mással íratja meg a kötelező programot, tétel kidolgozásnál csak várja a sült galambot, még ahhoz is lusta, hogy puskát írjon.
Mivel a programozót kevés nő veszi körbe és hozzájuk is ritkán tud szólni, nem igazán szokik hozzá a nőkkel való társalgáshoz, ami problémát jelenthet az ismerkedésnél.
Utcán, boltban, parkban megpróbálkozhatsz ismerkedni, ha zárkózottabb vagy megpróbálhatod a társkeresőt, fórumozást, hátha összejön valami.
Nekem eddig nem sikerült egyik sem, de neked hátha.
30F programozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!