Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagban a nők inkább életük végéig egyedül maradnak, minthogy lejjebb adnának az igényeikből?
Kérdező, a "csodák ideje" majd akkor jön el, amikor az illető hölgy - ne adja Isten - a 35 éves kort megközelíti vagy meghaladja...
Hohó, amikor megszólal a biológiai vekker csendes, de annál kétségbeejtőbb hangja, akkor az igények is úgy kezdenek zuhanni, mint a MIR-űrállomás az utolsó perceiben.
Szerintem is úgy van ez a dolog,hogy egy idő után 30-35 éves koruk után a nők jelentős része lejjebb ad az igényeiből.
Voltam már érett nővel életem során és ez valahol igaz.
Van olyan,aki be is vallja ezt...Persze az ritkább.
27/F
#12 vagyok. Cáfolom, hogy a 30-as nők lejjebb adnak az igényeikből.
36/N
#14-es, mi most itt általánosságokról beszélünk, nem egyes egyénekről. A kivétel amúgy is erősíti a szabályt.
Amúgy van cicád? És mennyi? :)
És persze van egy jelentős rész is,aki tényleg nem ad lejjebb igényeiből.Na azok a nők maradnak egyedül 40 évesen is.
Azok meg úgy jártak...
"Amúgy van cicád? És mennyi? :)"
:D Kettő. Meg egy kutya. A férjemmel együtt szeretjük az állatokat.
Miért? Adjak? :D
Nézd kérdező! Ezen nem kéne keseregni! Egyrészt az Ő bajuk, másrészt ne alázd meg már saját magad annyira! Jó lenne az, ha az, akinek eddig nem feleltél meg, hirtelen lejjebb adná és nincs ló, jó a szamár alapon nagy kegyesen adna egy esélyt? Nekem ilyen "nő" nem kéne.
24/F
#17-es: Ez így "csalás", mert férjed van. Itt most azokról a nőkről van szó, AKIK EGYEDÜLÁLLÓAK!!!
Ez olyan, mintha egy sportfórumon én is kommentelgetnék, hogy lófütty a maratoni táv, csak a bénák nem tudják teljesíteni.
Aztán benyögném pár órával később, hogy a múltkor is fél óra alatt vezettem le, pedig nagy forgalom volt...
De a jószágokat üdvözlöm :)
(U.i.: most nem kell cica, de köszi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!