Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja itt sok gyks férfi, hogy tök jó egyedül lenni és nem kell egy, , buta" nő a nyakára a férfiembernek? Holott én szakítás után őrülök meg egyedül, nagyon rossz érzés a magány. Csak én vagyok így, hogy jó ha van mellettem egy szerető nő?
egy buta nem is kell senkinek :D
magány az mit jelent? nincs szex vagy nincs szeretet?
mert ha van szex akkor semmi gond.
szex, víz, levegő ,meg étel kell a léthez.
amúgy meg az hülyeség hogy az üres élet miatt
a legtöbben szerencsés helyzetben vannak és illúziókban élnék arról hogy ők szeretve vannak
dehogy vannak :,D a szeretet elég véges dolog finoman is szólva is
én erre nem alapoznék a helyetekben :D
Itt el kell mondani a legnagyobb közhelyet, hogy nem minden ember egyforma, de ez az igazság.
Én pl. rengeteget vagyok egyedül, azért, mert ezt szeretem. Van néhány barátom, velük is ritkán találkozom. Egyáltalán nem bűn az, ha valaki a saját életére fókuszál, és magával foglalkozik, magára költi a pénzét stb...a saját életem érdekel, ennyi. És nem vagyok magányos, az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal.
De olyanok is vannak, akik meg nem szeretik az egyedüllétet, és szükségük van arra, hogy valaki állandóan vele legyen, vagy barát, vagy barátnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!