Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás utáni első Karácsony?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás utáni első Karácsony?! Hogyan éljem túl? Van más is itt egyedül?

Figyelt kérdés
2014. dec. 24. 17:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Takaríts, főzz, beszélgess itt.
2014. dec. 24. 17:19
 2/15 anonim ***** válasza:
Igyál.
2014. dec. 24. 17:19
 3/15 anonim ***** válasza:
Nézz meg egy jó filmet:)
2014. dec. 24. 17:20
 4/15 anonim ***** válasza:
eléggé sokan vannak egyedül :D "ultimate survival".. kérj szaktanácsot Bear Grylls-től
2014. dec. 24. 17:21
 5/15 anonim ***** válasza:
Jó bor és rengeteg sütemény. Nekem ők lesznek idén a társaim ugyanis a 25-öt totál egyedül fogom eltölteni a 26-ot meg családi környezetben
2014. dec. 24. 17:21
 6/15 anonim ***** válasza:

Én lekötöm magam az Assassin's creed 4-el, és véleményem szerint sokkal jobb a gépem mellett tölteni a karácsonyt. Leköt, nem hisztizik, nem kell rá költeni feleslegesen, szakításkor úgy is hozzád vágná, valamint nincs kínos megjelenés a szülők előtt, hogy vegyek valamit, ne vegyek, mit vegyek fel, öltönyt, utcai ruha... Ja, mellesleg utazgatni sem kell sehova. Ha meg nemi életre vágyom és nem érem be a jobb kézzel, a karácsonyi ajándék árából még netán 2 félforintos prostit is házhoz tudnék hívni. :O

De nem, lehet egyszerűbb lenne áthívni a szomszédot. Szóval játsszá! Én is azt teszem. Csak ide keveredtem, mert játékon belüli problémába ütköztem és valamelyik okos moderátor törölte a kérdésemet, aztán itt ragadtam, mert nem találok olyan menüt hogy SUPPORT... Én elvagyok, nem unatkozom, túlélem, kövesd a példámat.

2014. dec. 24. 17:27
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de jó, hogy írtatok! :-) Erőt nem érzek magamhoz, mert a gondolataimat nem tudom offolni, se film, se játék, se könyv nem köt le. Sehol se jó, sehogy se jó. Most néztem, melyik szórakozóhelyek vannak ma nyitva, esélyes a bárpult egy pohárkával...
2014. dec. 24. 17:32
 8/15 anonim ***** válasza:

NewFree!

Ez tetszik, ki is ba szom a csajom.

2014. dec. 24. 17:32
 9/15 anonim ***** válasza:

Mi is nemrég szakítottunk, úgyhogy én is nagyon egyedül vagyok :(

28F

2014. dec. 24. 17:34
 10/15 A kérdező kommentje:

Nekem három hete volt, de azóta beledöglöm, annak ellenére, hogy közös megegyezéses. Minden pillanat fáj. Fáj létezni. Annyira abszurd, nem?

Nem írtam ide még kérdést, de 27 vagyok és lány,pesti, és boldogtalan. :-) Ha bárki úgy érzi, szívesen lelkizem, meghallgatom, rádöbbenünk együtt. Menjen az idő vagy valami... :-(

A már túlélőknek meg örök hála a tapasztalatokért!Lenne már vége...

2014. dec. 24. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!