Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig úgy éreztem, hogy jól elvagyok egyedül. Viszont amióta szakított velem, úgy érzem szerelmes vagyok és nagyon hiányzik. Nektek is volt ilyen?
Szia:)
Én a barátommal több mint 1 éve vagyok együtt...és most fogok ugye érettségizni.
Az érettségi miatt nincs túl sok módunk találkozni 1 hete láttam az előtt majdnem 3 hétig nem (Én tanulok, ő elkezdett dolgozni).
Én is néha filózom hogy...lehet elfogunk hidegülni és néha ha ideges vagyok leoltom a fejét, viszont ha belegondolsz hogy miért jöttél össze vele, és ha ugyan olyan-e mint régen, ha belegondolsz milyen poénjai voltak vagy alapból milyen kis idióta akkor lehet rájössz hogy hiba volt hogy tönkremenjen ez a dolog.
Ha nem rég szakítottál vele, szerintem írj rá, és próbáljatok úgy ismét találkozni, mintha ha első lenne (mint az első randi ha érted :D :))
Remélem valamennyire segítettem.
19/N
Hát akkor viszont más a tészta.
Hát....hm...őszinte leszek.
Ha bunkónak is tűnök ezzel a kommentel a szemedben.
Szerintem hagyd, mert csak magadnak fogsz még nagyobb fájdalmat okozni, ha ő szakított veled akkor azt jelenti hogy ő részéről már nem jelent annyit hogy tudja folytatni. Ő ezt leakarja zárni (lehet neki is rossz de pont azért szakított mert úgy véli már nem fontos).
Lépj túl rajta...majd jön másik.
Törődj a saját lelkeddel (ne mondd az lenne a lelkednek a jó ha visszakapnád) NEM!
Próbálj meg túl lépni rajta és...jó lesz idővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!