Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes azt az elvárásomat is leadni, hogy vonzódjak egy férfihez külsőre?
Hát az alakom rendben van, az arcom sztem egész korrekt, mások nevében nem tudok nyilatkozni, akkor nyilván a személységembe lehet a hiba, de barátnőm meg rengeteg van szerintük nincs velem semmi baj csak nincs szerencsém a pasikkal...most erre mit lehet mondani...
Összesen 4 embertől kaptam üzenetet, ebből egy csak küldött a hátáról egy képet (???), a másik egy lány volt, a harmadik rólam szeretne képet, a negyedik pedig egy hozzászólásra válaszolt.
A társkeresőt legtöbben csak húspiacként használják, ráadásul a férfiak válogatás nélkül gyakorlatilag minden nőre ráírnak. Alapvetően én azt szeretném, ha magamért akarna valaki, amilyen vagyok és nem azért, ami a lábam között van, de már ez is túl nagy elvárásnak tűnik.
Én itt se szoktam üzeneteket kapni ahogy most se kaptam, ha mégis nagy ritkán betalál egy akkor rólam kérnek képet...
A társkereső = húspiac. Ott a lehető legrosszabb ötlet ismerkedni.
Na, ugatni már nem mernek, csak lepontozni :D hja,fáj az igazság :DDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!