Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes azt az elvárásomat is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes azt az elvárásomat is leadni, hogy vonzódjak egy férfihez külsőre?

Figyelt kérdés
Igazából ennél több elvárásom már nem is nagyon maradt.
2015. júl. 26. 12:28
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Hát az alakom rendben van, az arcom sztem egész korrekt, mások nevében nem tudok nyilatkozni, akkor nyilván a személységembe lehet a hiba, de barátnőm meg rengeteg van szerintük nincs velem semmi baj csak nincs szerencsém a pasikkal...most erre mit lehet mondani...

2015. júl. 26. 17:38
 42/47 anonim ***** válasza:
40%
Nem tudom, nem hiszek abban, hogy ez szerencse kérdése nőként. Még itt a gyk-n is gondolom kaptál most 8-10 privát üzenetet, pedig azt sem tudják a pasik, hogy hol laksz, hogy hogyan nézel ki... akkor gondolj bele egy fényképes társkeresőn mi történik egy nővel... csak tudni kell kiválasztani 1db normálisat a csak szexre hajtók tengeréből. Hidd el a legtöbb pasi a fél karját adná egy normális nőért, szóval ha mégsem így jön össze, az nem szerencse, hanem rossz választás eredménye
2015. júl. 26. 20:16
 43/47 Noren1989 ***** válasza:

Irány a pszichomókus!

25/F

2015. júl. 26. 20:29
 44/47 A kérdező kommentje:

Összesen 4 embertől kaptam üzenetet, ebből egy csak küldött a hátáról egy képet (???), a másik egy lány volt, a harmadik rólam szeretne képet, a negyedik pedig egy hozzászólásra válaszolt.

A társkeresőt legtöbben csak húspiacként használják, ráadásul a férfiak válogatás nélkül gyakorlatilag minden nőre ráírnak. Alapvetően én azt szeretném, ha magamért akarna valaki, amilyen vagyok és nem azért, ami a lábam között van, de már ez is túl nagy elvárásnak tűnik.

2015. júl. 26. 21:08
 45/47 Noren1989 ***** válasza:
Amennyiben annyira sem adsz nekik esélyt, hogy megismerjenek...mi mást akarnának, mondd?
2015. júl. 26. 22:02
 46/47 anonim ***** válasza:

Én itt se szoktam üzeneteket kapni ahogy most se kaptam, ha mégis nagy ritkán betalál egy akkor rólam kérnek képet...

2015. júl. 26. 23:34
 47/47 anonim ***** válasza:

A társkereső = húspiac. Ott a lehető legrosszabb ötlet ismerkedni.

Na, ugatni már nem mernek, csak lepontozni :D hja,fáj az igazság :DDDDDDDDDDDDDDD

2015. júl. 26. 23:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!