Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes azt az elvárásomat is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes azt az elvárásomat is leadni, hogy vonzódjak egy férfihez külsőre?

Figyelt kérdés
Igazából ennél több elvárásom már nem is nagyon maradt.
2015. júl. 26. 12:28
1 2 3 4 5
 11/47 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nem. "Kémia" nélkül egy kapcsolat sem működik.

De amúgy biztos van emellé még igényed, csak nem tudod megfogalmazni.

25/F

2015. júl. 26. 13:15
 12/47 anonim ***** válasza:
17%

Kérdező,már meg is van a megoldás,te magad írtad le.

Tehát pontosan ugyanolyan vagy,mint az összes többi nő.Felszínes,és a szőke hercegre vár a fehér lovon...

Ami soha nem fog elmenni érted,de várjad csak,mint az összes többi nő is...

Ez a tipikus a férfiak felső 5-10%-ához vonzódnak a nők kategória,ami mindig beigazolódik.

A többi férfinak meg semmi nem jut... :/

2015. júl. 26. 13:19
 13/47 A kérdező kommentje:
Tetszett már kifejezetten nem jóképű, pattanásos srác apró szemekkel és nagy orral, sőt, alacsony férfihoz is vonzódtam már. Ők bőven nem a felső 10-20%-ba tartoztak.
2015. júl. 26. 13:24
 14/47 anonim ***** válasza:
62%
Ha annyira nem ismered és tiszteled magadat,hogy tudd,mire vágysz és mire van szükséged,akkor továbbra is sikertelen maradsz.Először is önismeretre kéne szert tenned,javítani magadon,amennyire tudsz,külsőleg-belsőleg egyaránt.Másodszor szeretned kell azt,ahogy kinézel,és azt,aki vagy.Harmadszor nem az önsajnálatba kell menekülnöd,hanem erőt merítened az eddigi kudarcaidból,és csak azért is tovább menni!Úgy,hogy vannak igényeid és elvárásaid,de azok reálisak.Ezen kéne dolgoznod.
2015. júl. 26. 13:26
 15/47 anonim ***** válasza:
78%
Fuhh, de magadra vetted 61%-os...
2015. júl. 26. 13:28
 16/47 anonim ***** válasza:
76%
Az meg,hogy vonzzon a külseje,egy alapvető dolog,ezt az elvedet nyilván nem kell feladnod,mert nem is menne,ahogy senkinek sem.Ez az egésznek az alapja végül is.
2015. júl. 26. 13:31
 17/47 anonim ***** válasza:
15%
Érdemes leadnod az elvárásod, igen, Méghozzá leginkább azért is, mert egy jóképű, alfa, macsóhím soha nem fogja a gyerekedet felnevelni. Arra csak egy jófiú típusú férfi hajlandó.
2015. júl. 26. 13:31
 18/47 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, velem is ez van...mivel már több pasi is visszautasított igaz az még tini koromvan volt azóta már bánják...mindegy én jobb lettem mert nem adtam fel, bár aki most tetszik hozzá tényleg sose leszek jó de sztem nem külsőre hanem mert elcsesztem. De ne legyél olyannal akihez nem vonzódsz én se tettem nem is fogom tuti megbánnám...
2015. júl. 26. 13:32
 19/47 anonim ***** válasza:

Addig ne foglalkozz az "elvárásaiddal", amíg nem ismered magadat. Egyetértek azzal, aki az önismereti hiányosságokban látja a problémát. Ha már önmagaddal rendben vagy, azt is tudod, "ki mellett" lennél boldog, és sikerülni fog, abból meg nem szabad lejjebb adni, mert annak soha nincs jó vége.

Hány éves vagy?

2015. júl. 26. 13:41
 20/47 A kérdező kommentje:
24 vagyok. Már évek óta folyamatosan dolgozok saját magamon, de így is tulajdonképpen nulla sikerem van a férfiaknál. Még oda se szoktak jönni.
2015. júl. 26. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!