Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá magam hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá magam hogy csúnya pasikhoz is vonzódjak? 22/l

Figyelt kérdés
Az egész életem úgy tellt, hogy akik nekem tetszettek, azoknak én soha, leráztak, elutasitottak, vagy még ki is gúnyoltak mikor megtudták hogy akarok tőlük valamit. Pedig ők, a közvélemény szerint simán csak átlagos pasik voltak, de mégse kellek nekik. A csúnya pasik szoktak csak udvarolni nekem, de őket midnig egyből leráztam. Hiszen hiába van meg a lelki összhang, ha testileg nem vonzódom hozzá, nem akarok vele szexelni, még egy puszit se szivesen adnék nekik. Ezen kellene változtani, valahogy erőszakkal rá kéne magam venni arra, hogy őket is vonzónak találjam külsőre. De hogyan? Ha direkt megpróbálnék róluk álmodozni, elképzelni ahogy szexelek velük, az segitene?
2013. nov. 11. 00:13
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
87%
rajtam gyakorolhatod ezt a képességedet
2013. nov. 11. 00:15
 2/31 anonim ***** válasza:
Ne vedd rá magad ilyesmire, majd alakulnak a dolgok...
2013. nov. 11. 00:15
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egy okos ember mondotta valaha :

"Ami nem megy azt kár erőltetni.." és milyen igaza is volt.

2013. nov. 11. 00:16
 4/31 anonim ***** válasza:
képet
2013. nov. 11. 00:16
 5/31 anonim ***** válasza:
mutatnál magadról 1 képet privátban?
2013. nov. 11. 00:17
 6/31 anonim ***** válasza:
71%

Úgy, hogy beszélgetsz velük, megismered őket, beléjük szeretsz és később kutyapózban csináljátok.

És erre a legjobb helyen vagy!

(egy átlagosan vonzó pasi pasi akinek úgysem kellenél)

2013. nov. 11. 00:17
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy!

1. Ha nem jönnek be azok a srácok akkor úgy is sz@r lesz a kapcsolat minden téren.

2. Az ízlésedet nem tudod formálni

2013. nov. 11. 00:18
 8/31 anonim ***** válasza:
mindenkinek jut valaki, leadni butaság...valahogy mindig lesz... inkább legyél egyedül, mint megalkuvó!
 9/31 anonim ***** válasza:
0%

"Az egész életem úgy tellt, hogy akik nekem tetszettek, azoknak én soha, leráztak, elutasitottak, vagy még ki is gúnyoltak mikor megtudták hogy akarok tőlük valamit."

Nagyon helyes :)

10/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem ne tedd ezt, megbánnád.

Inkább legyél egyedül, minthogy olyannal akitől undorodsz.

Előbb vagy utóbb akad olyan pasi is aki tetszik neked, és te is neki.

2013. nov. 11. 00:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!