Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá magam hogy csúnya pasikhoz is vonzódjak? 22/l
Figyelt kérdés
Az egész életem úgy tellt, hogy akik nekem tetszettek, azoknak én soha, leráztak, elutasitottak, vagy még ki is gúnyoltak mikor megtudták hogy akarok tőlük valamit. Pedig ők, a közvélemény szerint simán csak átlagos pasik voltak, de mégse kellek nekik. A csúnya pasik szoktak csak udvarolni nekem, de őket midnig egyből leráztam. Hiszen hiába van meg a lelki összhang, ha testileg nem vonzódom hozzá, nem akarok vele szexelni, még egy puszit se szivesen adnék nekik. Ezen kellene változtani, valahogy erőszakkal rá kéne magam venni arra, hogy őket is vonzónak találjam külsőre. De hogyan? Ha direkt megpróbálnék róluk álmodozni, elképzelni ahogy szexelek velük, az segitene?2013. nov. 11. 00:13
31/31 anonim válasza:
igyyyál sok alkoholt férfiaknál bejön (nincs ronda nő,férfi csak kevés pia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!