Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá magam hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá magam hogy csúnya pasikhoz is vonzódjak? 22/l

Figyelt kérdés
Az egész életem úgy tellt, hogy akik nekem tetszettek, azoknak én soha, leráztak, elutasitottak, vagy még ki is gúnyoltak mikor megtudták hogy akarok tőlük valamit. Pedig ők, a közvélemény szerint simán csak átlagos pasik voltak, de mégse kellek nekik. A csúnya pasik szoktak csak udvarolni nekem, de őket midnig egyből leráztam. Hiszen hiába van meg a lelki összhang, ha testileg nem vonzódom hozzá, nem akarok vele szexelni, még egy puszit se szivesen adnék nekik. Ezen kellene változtani, valahogy erőszakkal rá kéne magam venni arra, hogy őket is vonzónak találjam külsőre. De hogyan? Ha direkt megpróbálnék róluk álmodozni, elképzelni ahogy szexelek velük, az segitene?
2013. nov. 11. 00:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

Kecskeb_szó!!! :D

Nem akarok vicces lenni és mellényúltál most is. Meg a beazonosításommal is. :D

2013. nov. 11. 00:39
 22/31 anonim ***** válasza:
Még jó. :) Csak perverz :D
2013. nov. 11. 00:43
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
2db 68%-os van! Micsoda csavar hölgyeim és uraim!
2013. nov. 11. 00:45
 24/31 anonim ***** válasza:
De ki kicsoda?
2013. nov. 11. 00:53
 25/31 anonim ***** válasza:

Nem csak kettő, én is 68%-os vagyok..

Háh, elhittétek!

2013. nov. 11. 00:55
 26/31 anonim ***** válasza:
Képeettt, erre én is kíváncsi vagyok.
2013. nov. 11. 01:23
 27/31 anonim ***** válasza:

"Én már minimálisra csökkentettem az igényeimet.

A következő 3tulajdonság közül legalább 1-nek teljesülnie kell azért!

-Ember legyen

-Nő nemű

-Élő"

Kankutya.... a harmadik ezzel teljesült is.

2013. nov. 11. 05:22
 28/31 anonim ***** válasza:
Fogadjunk, olyan feje van a csajnak, hogy vallatni lehet vele!
2013. nov. 11. 07:26
 29/31 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból beszélek, már voltam halálosan szerelmes olyan pasiba, akit ha a macska meglátott, átment a túloldalra, pedig irántam jócskán érdeklődtek igazán helyesek is.

Ez nem úgy működik, hogy ráveszed magad. Ha megismersz valakit, vagy kialakul a vonzalom idővel, vagy nem. Ha valakinek beleszeretsz az egyéniségébe, de úgy igazán beleszeretsz és nemcsak az van, hogy "olyan rendes srác, jól kijövünk", akkor nagy a valószínűsége, hogy kialakul a testi vonzalom is.

2013. nov. 11. 10:02
 30/31 anonim ***** válasza:

"olyan rendes srác, jól kijövünk"

ahahahahahah

2013. nov. 11. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!