Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá magam hogy csúnya pasikhoz is vonzódjak? 22/l
Ha erőlteted azzal nem fogod megszeretni.
A test vonzódás már az első pillanattól kezdve kikkel, hogy alakuljon, ha ez nincs meg, lőttek az egésznek.
Ami neked csúnya, másnak lehet pont az kell, a szépérzet relatív, mindenki mást érez szépnek, pl. én 50-50%-ban jövök be a lányoknak, valakinek tetszenek a kisfiúsabb pasik, valakinek nem, ennyi az egész.
F/20
És te még vagy olyan naiv, hogy elhiszed egy szavamat is? cöcöcö... :) Valamint mi bajod a lánnyal, te is ugyanúgy alávágtál volna, ne tagadd!
Viszont fentebb tényleg nem magamról beszéltem. Most komolyan ez nektek is érdeketek! Hát nem szeretnétek, ha felére csökkenne a "ronda vagyok és egy lány sem szeret" jellegű "kérdések" mennyisége az oldalon?
Végre van itt egy nő aki képes meghozni ezt az áldozatot és ti még ebben sem támogatjátok. Ha neki a rondák kellenek akkor miért fáj ez nektek?
Én már minimálisra csökkentettem az igényeimet.
A következő 3tulajdonság közül legalább 1-nek teljesülnie kell azért!
-Ember legyen
-Nő nemű
-Élő
Egy domina azért pénzt kér nekem meg ingyen volt, ennyi. :)
És általában az ilyen "alfahímekből" mint te lesz a legnagyobb papucs a későbbiekben 68-as. Majd elveszel egy asszonyt aki a golyóidat is letépi, ha nem lesz tiszta a ház mikor beállít a szeretőjével.
És unalmas vagy azzal, hogy mindig engem oltogatsz de legalább lenne frappáns, vicces beszólás vagy valami de nem. :D
Kecskével pedig csak akkor, ha én is kecske lennék (vagy atom részeg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!