Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes azt az elvárásomat is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes azt az elvárásomat is leadni, hogy vonzódjak egy férfihez külsőre?

Figyelt kérdés
Igazából ennél több elvárásom már nem is nagyon maradt.
2015. júl. 26. 12:28
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom megmondani. Nem látom a te külsődet.
2015. júl. 26. 12:30
 2/47 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem vonzódsz a másikhoz, az szerinted milyen kapcsolat lenne?
2015. júl. 26. 12:31
 3/47 anonim ***** válasza:

"külsőre + is" Tehát belsőre eleve nem is voltak ?

Legalább őszinte vagy, már ha nem csak provokálni akarsz mert szerintem másnak is fel fog tűnni a viccelődésre való hajlam a kérdésben.

2015. júl. 26. 12:33
 4/47 A kérdező kommentje:
Eleinte voltak elképzeléseim, de annyira nincs sikerem a férfiaknál, annak ellenére, hogy folyamatosan próbálok javítani magamon, így lassan elfogytak az elvárásaim.
2015. júl. 26. 12:35
 5/47 anonim ***** válasza:
76%
Ha egy nő visszautasítások miatt panaszkodik, akkor ott tényleg az a gond, hogy magasra tette a mércét...nagyon magasra önmagához képest.
2015. júl. 26. 12:37
 6/47 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem nem.
2015. júl. 26. 12:39
 7/47 anonim ***** válasza:
66%

Attól függ ez miben merül ki,bár van sejtésem.Az ide írogató nők,akik hasonlókat írnak,mind csak ugyanúgy a legjóképűbb,izmos,bunkó gyerekekkel állnak szóba.Szóval úgy ne is csodálkozz...

Átlagos srácoknak is esélyt adva pedig bármikor,nagyon könnyen lehetne esélyed...

2015. júl. 26. 12:42
 8/47 A kérdező kommentje:
Abszolút nem vonzanak a jóképű, izmos bunkók. De ha valakinek nem szimpatikus az arca, ahhoz nem tudok vonzódni.
2015. júl. 26. 12:49
 9/47 anonim ***** válasza:
35%
Hát akkor így jártál.Ha csóró vagy,ne akarj veyron bugattit vezetni...akkor se,ha vonz.
2015. júl. 26. 12:56
 10/47 anonim ***** válasza:
40%
Nagyon jó lenne, ha sok lány adna legalább esélyt olyan srácoknak, akik alacsonyak vagy ocsmány az arcuk. Akkor legalább lenne esélyem. De mivel eddig még nem találkoztam ilyen lánnyal, sajnos alacsonyan és ocsmány arccal még 28 évesen sem jött össze 1 randi sem, pedig sokat próbálkoztam.
2015. júl. 26. 12:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!