Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek azért, hogy ne csak az autista lányok után vonzódjak?
Egyszer-kétszer láttam egyet a valóságban és megtetszettek. Pluszban jött még a Sakurasou no Pet na Kanojo c. anime, aztán teljesen beléjük habarodtam, el sem tudom magam képzelni egy nem autistával. Csak egyrészt valószínűleg csak nagyon kevesen felelnek meg az ideálomnak, másrészt nagyon kevés autista lány van ezzel rendesen leszűkítve a lehetséges partnerek számát.
Keressek-e egy szakembert ez ügyben?
22/F
Keress szakembert, ugyanis ez egy megvalósíthatatlan álom marad.
Egy autistának korlátozottak az emberi kapcsolatai. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem sok mindent tudsz az autizmusról.. én személyesen csak egy auti srácot ismerek, a keresztfiam az, és imádom.
És bár csak közepesen súlyos autista, aki már ír, olvas, kommunikál, nehezen tudom elképzelni, hogy valaha képes lesz párkapcsolatra.
MÁZLID VAN na nem ám azért mert autista lány vagyok hanem mert megkíméllek 1 kínos és drága orvosi látogatástól:
Tehát a 1 Shiina típusú csajt akarsz: akkor nem az autistákra buksz :D a sakurasou no pet na kanojo 1 tipikus átlagos srác fura csaj anime ennyi és nem több [mármint az autizmus témát nézve, amúgy tök jó verbális poénjai vannak ahhoz képest h ecchi beütése van.]
amúgy a helyedben átgondolnám: sakurasou no pet na kanojo
a cím shiinára mint 1 állatkára hivatkozik ami maximálisan igaz :D kb olyan mint 1 kölyök kutya na most ilyen csajt ép eszű pasi nem akar oké a karakter aranyos de 1 hétnél hosszabb távon a valóságban nem csak h idegesítő de totálisan életképtelen lenne :D
keríts 1 ragaszkodó sok törődést igénylő lányt aztán csókolom de ne beszélj hülyeségeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!