Autista lányt hol lehet találni? Nagyon elkeseredett 27 éves autista fiú vagyok, és érdekelne hogy ti autista lányok hol ismerkedtek? Budapesti vagyok és nem tudom hol kellene ismerkednem Ahol dolgozom 3 idősebb személy van Ennyi
Figyelt kérdés
Lehet hogy semikor nem találok egyetlen lányt sem életemben?#Autista lányok #segitsetek.......
2013. jún. 11. 15:35
1/3 anonim válasza:
Vannak autista csoportok, virtuális közösségek. Pl. ott.
2/3 anonim válasza:
Kérdezz rá az AOSZ-nél, hogy hol találhatsz auti közösségeket.
Az Aura és Inoka alapítvány szervez programokat autiknak, a Tüskevár iskolához is tartozik egy közösség (úgy tudom az fiatalabbaknak, de talán tudnak infót adni a továbbiakról).
Az interneten van egy fórum. A Facebookon is találhatsz kapcsolódó közösségeket.
3/3 anonim válasza:
#1: Igen, így van!
Ha a kérdező gondolja, ajánlhatok pár internetes lokációt - írjon PM-et.
Illetve kapcsolódó kérdések, tapasztalatok, támogatás szempontjából jó lehet egy közösségi oldalon működő csoport. Az "Autizmus Spektrum" kifejezésre meg lehet találni a közösségi oldalon belül - mondom, itt nem az ismerkedés, barátkozás a lényeg, de hasznos lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!