20 évesen hogyan udvaroljak idősebb nőnek? Tippeket kérek
20 éves vagyok, és idősebb (40 év feletti) nővel akarok titokban sexkapcsolatot...
Fiatalabb lányoknál sikeres vagyok, de a kettő nem ugyan olyan.
ezt a nő is tudja, hogy neked csak arra kéne? vagy egyenlőre csak fantáziálsz a dolgokról?
amugy, jó az érett nő persze, de azért egy fiatal lány, csak csak mindenütt feszes! :D
lényegében az iylen nőknek ne hazudj, ne nyálaskodj. mond meg mit akarsz tőle kerek perec, legyél kib*szottul határozott, és magabiztos, és kicsit nemtörödöm is.
Egyenlőre ott járok, ha találkozunk, megállunk pár szót beszélgetni és ezt ő kezdeményezte:D
Egyedülálló, és a gyereke is elköltözött, szóval egyedül is él:)
Hiába 40 éves, de csodaszép!
megértem.
hívd el kávézóba!
de ne úgy hogy "esetleg, talán, ha van időd, " meg stb ostoba ksi mondantokakal, és továbbra csak akkor, ha látod rajta hogy enm siet, és tényleg érdekled.
megiszunk egy kkávét?! van 10 percem...
ezt marha határozottan, komyolan, és végig a szemébe nézve add elő! a testbeszéded legyen nyitott, és férfias!
ha tényleg akarhat tőled valamit belemegy.
ha nem, viszont aztmodnja majd máskor, azsemgáz, mert később újra megpróbálhatod erre a modnatára hivatkozva, és otthon emg elmerenghetsz rajta mit b*sztál el.
ha már sikerüla kávé, nyugodtan menj bele kicsit erotiikus témákba is. ha vevő rá, célozgass, de még ne a szexre, csak alakjára, láb, mell, fenék, arc...stb
mielőtt lelépnátek midnenképp kérdezd emg megisételjük e ezt a csevejt még, emrt kellmesnek érzed atársaságát, és nyitott vagy új barátokra stb stb...
ha szimpi vagy ignet modn, és a 2. iylen dolgon már elő is huzakodhatsz a szex témával! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!