Van egy nálam 2 évvel idősebb fiú, akibe szerelmes vagyok, de ő ezt nem tudja? (lent)
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött, hogy facebookon beszélgettünk.(ezért nem kérek kritikát a facebook utáloktól) Beszélő viszonyba voltunk face-n, de élőben, csak köszönő viszonyban..nemtudom, hogy mit tegyek nagyon szerelmes vagyok belé, de el nem fogom neki mondani, mert már sok barátságom ment így tönkre. Szeretnék tanácsot kérni, hogyan tudhatnám meg, hogy neki bejövök e?? 14/L2013. jún. 1. 13:37
1/4 anonim válasza:
Kérdezz tőle olyan dolgokat, hogy mi tetszik egy nőben neki.
Ha esetleg te is ilyen lennél akkor te is tetszenél neki.
Ezekre csak fog valamit válaszolni.
Mikor megkérdezi, hogy miért kérdezed, mond neki, hogy kíváncsi vagy a véleményére, csak ennyi.
Ha más értékeket keres egy nőben mint ami neked van akkor veszett dolog, ne próbálj meg olyan lenni amit ő szeret, légy önmagad és tarts ki az elveid mellett.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom..:)
2013. jún. 4. 10:30
3/4 anonim válasza:
Beszêlj vele nyugodtan,én nagyon szeretem a közvetlen lányokat,természetes a viselkedésüeket nem ez az erőltetett kérdezősködéses fajtát.
Elég ha elhivod valami sétára meg ilyesmire. De nem moziba mert az közhelyes és ott nem lehet beszélgetni.
16f:)
4/4 anonim válasza:
Ugye nem Rixardo Hurtado?!
Ő az enyém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!