Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok olyan pasival/fiúval, aki betegen született vagy autista?
autistával nem
más egyéb testi betegség, attól függ, h mi, lehet lenne olyan, ami nem kizáró ok
autista ha jól tudom nem nagyon képes valódi érzelmi kötődésre, úgyhogy azzal nem hiszem.
bármilyen más ilyesmi (világtalan, süket,néma, tolószék) nem kizáró ok, ha amúgy jól kijövünk, ez nem zavarna.
Igen. Nagyon sok olyan ember van, aki egyutt tud elni mas ember betegsegevel, es nem mindenkinek van a homlokara irva, hogy aspergeres vagyok vagy hogy vese problemaim vannak.
Mar az is autisztikus tulajdonsag, hogy nem birom a hal szagat, vagy nem tudom elviselni magamon a nedves ruhat.
Nekem autista a lányom, és ő képes az érzelmekre, kötődésre, nagyon is. Nála ott van a baki, hogy extrém válogatós az evésben, és irracionálisan bízik az emberekben, szóvicceket nem ért, de ha végre mégis akkor hónapokig nevet rajta.
Viszont olyan szép, hogy rengetegen szerelmesek belé.
Szerintem róla nem is tudja az emberek 99%-a, hogy autista.
nagy ba*omság, minden nőnek az alfahím kell, de legalábbis az aki a legközelebb áll hozzá, így szerintem kikövetkeztethető a válasz,
a férfiak pedig olyan nőt keresnek, aki segíti őket, és nem hátráltatja, így ismét kikövetkeztethető a válasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!