Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes azt az elvárásomat is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes azt az elvárásomat is leadni, hogy vonzódjak egy férfihez külsőre?

Figyelt kérdés
Igazából ennél több elvárásom már nem is nagyon maradt.
2015. júl. 26. 12:28
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem válaszoltál a kérdésemre... Ezek szerint valóban csak a macsókat veszed emberszámba...
2015. júl. 26. 14:12
 32/47 A kérdező kommentje:
Nem is szoktak próbálkozni, így nehéz visszautasítani bárkit is.
2015. júl. 26. 14:13
 33/47 anonim ***** válasza:
Te szoktál beszélgetést kezdeményezni?
 34/47 anonim ***** válasza:

Bocs, nem láttam már a válaszod, amikor a kérdést írtam...

Tudod, a mosolygással az a gond, hogy mi férfiak nem mindig értjük jól a jeleket, aztán pár félreértés után elkezdjük nem jelként értékelni.

Példa: másik osztályon dolgozó kolléganővel tucat meetingen ültünk egymás közelében, ha ránézek visszamosolyog, a vicceimen nevet, megbeszélés után megvárt a liftnél, véletlen összefutunk, köszön, mosolyog, szemet lesüt, mintha zavarban lenne, szóval kb pont úgy viselkedett, ahogy szerintem egy nő viselkedni szokott...

töprengtem, hogy elhívom ebédelni, amikor egyszer kiszúrtam, hogy gyűrűt visel (erre mindig elfelejtek figyelni, pedig nő ismerősök szerint ennek kellene az elsőnek lenni :)). Egy szó mint száz, jelek voltak bőven, mosolygás meg még több, de ott van mégiscsak a gyűrű... Ezek után szerinted kb mennyire veszi az ember komolyan az ilyen jeleket?

Próbálkozz megszólítani Te embereket, mondjuk ha társaságba mész, akkor odamenni kisebb csoporthoz, stb, nem csak várni, hogy valaki vegye azt, ami neked egyértelmű, mindenki más meg úgy van vele, hogy "ez most jel volt vajon vagy sem?"

35/47 A kérdező kommentje:
Régebben többször próbálkoztam én kezdeményezni, de mindig csak elfordultak tőlem vagy méregettek, hogy mit akarok én tőlük. Azóta nem merek.
2015. júl. 26. 14:16
 36/47 anonim ***** válasza:

Akkor komolyan passz. Vagy valami komoly gond van a külsőddel, amit itt nem mondasz el (hiszen az elutasítást az előtt kapod, hogy a személyiséged kiderülne), vagy nincs több ötletem.

Azért egy beszélgetni akaró lányt kevesen utasítanak el, hogy mit akar tőlük.

2015. júl. 26. 14:18
 37/47 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a próbálkozásod módjával volt gond. Vagy nem olyanokkal próbálkoztál, akikkel meglett volna az összhang, vagy nem jól csináltad. Én nem vagyok egy topmodell, de bármikor le tudok állni beszélgetni totál idegenekkel is, elsőre ugyan meglepődnek, akik nem annyira nyitottak, de fel szoktak oldódni.
2015. júl. 26. 14:34
 38/47 anonim ***** válasza:
38%

Na végre! Egy nő, aki KÉPES leadni az elvárásaiból!

ÉS NEM HALT BELE!!!

Na párkapcsolati trollok, nézzétek meg jól a Kérdezőt! Íme a bizonyíték hogy van élet a teljesíthetetlen elvárásokon innen is!

Komolyan mondom, Kérdező, rólad példát vehetne a nők olyan 80%-a, mert szégyen, amit művelnek párkapcsolat terén.

2015. júl. 26. 15:19
 39/47 anonim ***** válasza:

Mintha én lennék komolyan...sztem azzal van baj h mi kapcsolatot akarunk amitől megijednek a pasik. Másrészt a személységünkbe lehet a hiba...velem kedvesek ha odamegyek de maguktól nem keresnek. Amit tudok javítok magamon, de pl az arcvonásaimon ugyebár csak a plasztika segítene, rondának nem hiszem magam...

25/N

2015. júl. 26. 15:25
 40/47 anonim ***** válasza:

Utolsó: biztos, hogy ez a baj? A tapasztalatom az, hogy 1-2 tényleg nagyon szerencsétlen arcú lányt leszámítva, ha az alakja rendben van (ez alatt nem topmodellt értek), akkor tud ismerkedni, főleg, ha nyitott, kedves, beszélgetős...

A komoly kapcsolat sem hiszem, hogy esetedben ijesztő lenne 25 éves vagy, simán kezdhetsz 30 körüli pasikkal azok meg meg nem csak #partyhard módon nyomják (legalábbis ha körülnézek akkor többségünkben már normális kapcsolatot keresnünk az ismeretségi körömben, és nem ijedünk be, ha a csaj nem csak egy éjszakát akar, persze ellenpélda mindenre van)

2015. júl. 26. 15:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!