Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne vonzódjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne vonzódjak hozzá?

Figyelt kérdés
A legjobb fiúbarátom kosarat adott, mikor bevallottam neki, hogy tetszik nekem. Azt mondta, szép vagyok, de mégsem vagyok az esete. Ezután sokáig nem beszéltünk, de újra jóban vagyunk. Elgondolkoztam rajta, és arra jutottam, hogy nekem kell a barátsága, és igazából nem szerelmes vagyok, csak ő az egyetlen fiú a közvetlen közelemben, és ezért vonzódom hozzá. Egyszer már felhoztam a barátság extrákkal dolgot (csak említettem neki, mert nagyon szenvedtem miatta), de azt mondta, hogy nem akarja, hogy miatta szenvedjek, ha esetleg beleszeretek... Mit tegyek, hogy végre elfelejtsem őt? /L
2013. dec. 28. 11:04
 1/6 Költőnő? ***** válasza:
amíg a közvetlen környezetedben marad és nem lesz senkid: ez bizony így fog maradni :(
2013. dec. 28. 11:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válasz!:/ De sajnos nem tudom csak úgy kitörölni az életemből. (Osztálytárs, legjobb barát.) :( Szoktam ismerkedni, de minden fiúban őt keresem...
2013. dec. 28. 11:11
 3/6 Költőnő? ***** válasza:

tudom...

elég sokan átéltük ezt már.

ezért mondtam: vagy kerülöd vagy találsz magadnak vkit.

2013. dec. 28. 11:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Keresek persze, de csak azért nem fogok összejönni valakivel, hogy "elfelejtsem" őt.:)
2013. dec. 28. 11:13
 5/6 Költőnő? ***** válasza:
persze, ezt nem is szabad erre használni egy másik embert
2013. dec. 28. 11:22
 6/6 anonim válasza:

Ez a fiú nagyon korrekt, és ezt becsüld benne! Tisztel Téged, ami a mai viláágban nagyon nagy dolog!

Legyen tartásod, ne alázkodj meg előtte, és ne mutasd ki hogy szendvedsz miatta, mert a fiúk nem szeretik a "depis" lányokat..ne akarj szánalmat kiváltani belőle. Ha úgy érzed, szereted, és ő az aki kell...mutasd meg, milyen értékes ember vagy..szerintem egy kitartó menetet megérne.;)

2013. dec. 28. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!