Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veled akarom leélni az életem, de előtte ki szeretném élni magam-erre mégis mit lehet reagálni?
Lehetséges :) Habár lottózva is több szerencsém lenne pasik terén :))
Amúgy meg igazán vártam a következtetésed :D :))
Igen, a lottóval nagyobb esélyed volna, ott 44 millió közül kell egyet eltalálni, pasi meg van nagy 3,5 milliárd, de több is már.
Mondjuk ebből a viszonylag reális célpiac sokkal szűkebb, talán még 44 millió sincs- attól függ, hogy milyen nyelvet beszélsz , mennyire.
Nagy következtetések nincsenek, te egy magas IQ, EQ, meg még a harmadik Q is - elkötelezett, hűséges ember vagy - hát te se éred be kevesebbel, de a kevesebb meg nem tud veled mit kezdeni.
A szexig érti - látod milyen örömmel gyakorolja - de ami azontúl van: az ember - meg a NŐ - arra süket, színvak.
Olyasmi, mint amikor a cigányok szétvertek egy 180 milliós új orvosi rendelőt a rézkábelekért.
Én öreg vagyok, de kb. a te korosztályodban élek - évi 2-300-ból nincs talán 10-15-nél több - hát elég kicsi az esélye, hogy fele fiú, fele lány, és épp megtalálják egymást.
De VAN olyan!
"Csak" XD.
Írtam számokat, én már 20000 egyetemista után állok, hidd el, kb. jól meg tudtam én ezt figyelni
De igazad van, - másmilyen nem jó, max 2-3 évig megy a dolog, 10 év múlva meg sörrel a kezükben nagyokat finganak a TV előtt.
Az meg nem a te világod.
Én így vagyok komoly, hol az irónia? - tények ezek.
Lehet nem elég pontosan adtam elő, de bántás nincs - bocsánat, ha ilyet érzel.
(most azért lenyeltem egy ironikus megjegyzést- de hát te is tudod, hogy az emberi kapcsolatok nem piaci jellegű dolgok, nem méricskélünk)
jó, hát ez poénnak jó :)
de a kérdező láthatóan nem leszbi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!