Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Veled akarom leélni az életem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mondod :D kérdése:

Veled akarom leélni az életem, de előtte ki szeretném élni magam-erre mégis mit lehet reagálni?

Figyelt kérdés
Eddigi kapcsolataimban mindig előjött ez a fent említett dolog. Eléggé zavaró, hogy mindenkinek kellenék, de nem szórakozni, hanem feleségnek. S akkor én vagyok a rossz, ha kijelentem, hogy tőlem élje ki magát, de akkor hozzám hiába jön vissza, mert nem lesz folytatás. Normális ez?
2015. júl. 22. 22:25
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

Lehetséges :) Habár lottózva is több szerencsém lenne pasik terén :))

Amúgy meg igazán vártam a következtetésed :D :))

2015. júl. 25. 14:01
 42/51 anonim ***** válasza:

Igen, a lottóval nagyobb esélyed volna, ott 44 millió közül kell egyet eltalálni, pasi meg van nagy 3,5 milliárd, de több is már.

Mondjuk ebből a viszonylag reális célpiac sokkal szűkebb, talán még 44 millió sincs- attól függ, hogy milyen nyelvet beszélsz , mennyire.

Nagy következtetések nincsenek, te egy magas IQ, EQ, meg még a harmadik Q is - elkötelezett, hűséges ember vagy - hát te se éred be kevesebbel, de a kevesebb meg nem tud veled mit kezdeni.

A szexig érti - látod milyen örömmel gyakorolja - de ami azontúl van: az ember - meg a NŐ - arra süket, színvak.

Olyasmi, mint amikor a cigányok szétvertek egy 180 milliós új orvosi rendelőt a rézkábelekért.

Én öreg vagyok, de kb. a te korosztályodban élek - évi 2-300-ból nincs talán 10-15-nél több - hát elég kicsi az esélye, hogy fele fiú, fele lány, és épp megtalálják egymást.

De VAN olyan!

2015. júl. 25. 19:52
 43/51 A kérdező kommentje:
Nincsenek nagy elvárásaim. Csak olyan pasit keresek, aki olyan, mint én. S akkor nem lenne gond :)
2015. júl. 25. 22:23
 44/51 anonim ***** válasza:

"Csak" XD.

Írtam számokat, én már 20000 egyetemista után állok, hidd el, kb. jól meg tudtam én ezt figyelni

De igazad van, - másmilyen nem jó, max 2-3 évig megy a dolog, 10 év múlva meg sörrel a kezükben nagyokat finganak a TV előtt.

Az meg nem a te világod.

2015. júl. 25. 22:35
 45/51 A kérdező kommentje:
Ne gyere nekem a szarkazmussal meg az iróniával :) Nem tökéleteset keresek, hanem olyat, aki olyan, mint én és azt adja, amit tőlem kap :)
2015. júl. 25. 22:37
 46/51 anonim ***** válasza:

Én így vagyok komoly, hol az irónia? - tények ezek.

Lehet nem elég pontosan adtam elő, de bántás nincs - bocsánat, ha ilyet érzel.

(most azért lenyeltem egy ironikus megjegyzést- de hát te is tudod, hogy az emberi kapcsolatok nem piaci jellegű dolgok, nem méricskélünk)

2015. júl. 25. 23:33
 47/51 A kérdező kommentje:
Akkor én kérek elnézést :) Csak belefáradtam s ismerősök előtt nem nyavalygok ilyenek miatt, itt meg szerencsére elég jól fel szokták nyitni a szemem, hogy mit rontok el :)
2015. júl. 25. 23:42
 48/51 anonim ***** válasza:
Nem rontasz el semmit!
2015. júl. 25. 23:46
 49/51 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt, hogy olyan legyen, mint te? Miben legyen olyan? Nyilván nem lehet mindenben, mert akkor már nem is férfi lenne, hanem egy nő, méghozzá a te klónod.
2015. júl. 26. 09:35
 50/51 anonim ***** válasza:

jó, hát ez poénnak jó :)

de a kérdező láthatóan nem leszbi :)

2015. júl. 26. 09:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!